22.10.2013 12:37

Programmas "Go Beyond" stipendiāts – Reinis Krilovskis

Autors  www.ikskile.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Programmas "Go Beyond" stipendiāts Reinis Krilovskis. Programmas "Go Beyond" stipendiāts Reinis Krilovskis. www.ikskile.lv

Septembra beigās, pēc uzņēmējdarbības veicināšanas komisijas vadītāja Linarda Liberta ieteikuma, Ikšķiles novada pašvaldība kļuva par vienu no programmas "Go Beyond" atbalstītājiem. Tas deva iespēju Ikšķiles novada jaunietim Reinim Krilovskim kļūt par attīstības programmas stipendiātu.

Reinis ir viens no 25 jauniešiem, kas tika uzņemti programmā. Kopējais pieteikumu skaits bija tuvu simtam. Reinim atlasē bija jāpiedalās ne vien intervijā, bet arī jāpārbauda savas zināšanas testā. "Go Beyond" ir jauniešu attīstības programma, kas ir izveidota ar mērķi nodrošināt Latvijas jauniešiem iespēju attīstīt savas līderības un profesionālās prasmes, lai realizētu vairāk nekā pašlaik iespējams un veiksmīgāk iekļautos darba tirgū pēc skolas vai universitātes absolvēšanas. 

Programmas noslēgumā dalībnieki būs apguvuši biznesa pamatlietas – komunikāciju, laika vadību, projektu vadību, vērtīgus biznesa un privātās dzīves kontaktus. Linards Liberts par programmu: "Ikšķile atbalsta "Go Beyond", jo domā par nākotni šeit un šodien. Ikšķile ir pilsēta, kurā rada, un "Go Beyond" ir platforma, caur kuru iegūst zināšanas, lai taptu. Veidojot un attīstot jauniešos uzņēmību, iegūst Ikšķile, iegūst Latvija."