09.10.2013 12:46

Pedagogiem draudzīgāko skolu un dārziņu vidū Vangažu un Babītes iestādes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Par pedagogiem draudzīgākajām izglītības iestādēm 2013.gadā atzītas kopumā deviņas izglītības iestādes, un pirmo vietu izcīnījusi Inčukalna novada Vangažu pirmsskolas izglītības iestāde "Jancis", un Babītes vidusskola.

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) statusu "Pedagogam draudzīgākā izglītības iestāde 2013" un apliecinājuma plāksnes piešķirs deviņām izglītības iestādēm, kuru vadītāji – darba devēji – piedalījās arodbiedrības rīkotā konkursā, lai novērtētu pedagogu darba apstākļus. Apbalvojumi šodien tiks pasniegti konferences "Padziļināta izpratne par cienīgu darbu pedagogiem" laikā, kas veltīta Pasaules dienai par cienīgu darbu.

Savukārt Olaines 1.vidusskola bija viena no tām, kas ierindojās trešajā vietā.

Konkursā piedalījās 29 izglītības iestādes visā Latvijā, kurās aizvadītajās nedēļās viesojās žūrija, lai novērtētu pedagogu sociālo drošību un darba koplīgumu, darba organizāciju, infrastruktūru, darba kvalitātes veicināšanu un personīgās izaugsmes iespējas, darba drošību, aizsardzību, mikroklimatu un savstarpējās attiecības, reputāciju, atalgojumu, informē LETA.