04.10.2013 14:46

FOTO: Ulbrokas vidusskolas skolēni savus skolotājus iepriecina ar pašceptu kliņģeri

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(2 balsojumi)

Tāpat kā citās Latvijas skolās, arī Ulbrokas vidusskolā 4. oktobrī valdīja īpaša svētku atmosfēra. Skolēni bija īpaši padomājuši, kā iepriecināt savus pedagogus Skolotāju dienā.

Rīts sākās ar svinīgo koncertu aktu zālē, kurā pulcējās visi skolas pedagogi. Dziedāja lieli un mazi vidusskolas audzēkņi. Tāpat skolotājiem bija iespēja noskatīties īpašu filmu, kurā bija stāsts par teju katru pedagogu, bet tās beigās jaunieši nofilmējuši, kā tapa svētku dienas pārsteigums – pašu ceptais kliņģeris. To kopā ar kafiju pedagogi arī pēcāk notiesāja.

"Man svētku sajūta bija jau no paša rīta, kad sāku saņemt pirmos apsveikumus," teic vidusskolas direktors Normunds Balabka, kurš kopā ar pedagogiem priecājās par skolēnu puķēm, koncertu un sarūpēto cienastu.

Tikmēr skolotāju "ādā" iejutās vecāko klašu skolēni. Divpadsimtklasnieki Ričards Jurkevičs un Edvīns Linkevičs 1.c klasei vadīja latviešu valodas stundu. Puiši teic, ka šī ir lieliska iespēja pārliecināties, cik patiesībā grūts ir skolotāja darbs, un tādēļ to novērtē vēl jo vairāk. "Mēs cenšamies viņiem kaut ko arī iemācīt, bet laikam tā vairāk sanāk tāda kā pieskatīšana," smejot saka Ričards. Tāpat kā abi jaunieši, arī viņu klasesbiedri Skolotāju dienā uz mirkli iejutās pedagogu ādās, savukārt citi audzēkņi ar vēl papīros ietītām puķēm gaidīja savus īstos skolotājus.