29.08.2013 11:08

Latvijas nacionālais mazumtirgotājs "ELVI" piešķir studiju stipendijas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas nacionālais mazumtirgotājs "ELVI" piešķir studiju stipendijas publicitātes

28. augustā Vītolu fonda konferenču zālē Latvijas nacionālais mazumtirgotājs "ELVI", atsaucoties Vītolu fonda aicinājumam, divām jaunietēm no Aizkraukles un Rēzeknes pasniedza stipendijas – katru 1300 latu vērtībā – studijām Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultātē.

"Vītolu fonda mērķis ir stipendiju veidā palīdzēt spējīgiem, centīgiem, bet maznodrošinātiem jauniešiem studēt Latvijas augstskolās," stāsta Vītolu fonda idejas autors un dibinātājs Vilis Vītols. "Fonds ir iespēja uzņēmumiem, kas tic Latvijas nākotnei un jauniešiem, atblastīt un sniegt savu ieguldījumu mūsu valsts, mūsu iedzīvotāju labklājībā!"

Fotoreportāžu no stipendiju pasniegšanas pasākuma var apskatīt šeit.
Kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati, pērn trešdaļa jauniešu pēc vidusskolas beigšanas mācības neturpināja. Savukārt no tiem, kas tomēr izvēlējās par labu tālākajai izglītībai, desmitā daļa studijas pārtrauca.

"Mēs apzināmies, ka daudziem talantīgiem Latvijas jauniešiem nav iespējas iegūt augstāko izglītību finanšu resursu trūkuma dēļ. Kā sociāli atbildīgs uzņēmums vēlamies palīdzēt, tādējādi arī sekmējot jaunu, izglītotu profesionāļu ienākšanu darba tirgū, kas ir svarīgi ne tikai mūsu uzņēmumam, bet arī valstij kopumā," skaidro SIA "Pārtikas tirdzniecības apvienība", kas ir "ELVI" franšīzes turētāja, komercdirektore Laila Vārtukapteine, piebilstot, ka nodibinājums "Vītolu fonds" sadarbībā ar dažādiem ziedotājiem jau daudzus gadus sekmīgi īsteno stipendiju projektus, kas arī bijis par pamatu sadarbības uzsākšanai.

"Novēlam arī citiem jauniešiem būt tikpat centīgiem, neatlaidīgiem un mērķtiecīgiem, jo dzīvē ir daudz iespēju, lai savus sapņus piepildītu," iedrošina L. Vārtukapteine. Papildu informāciju par iespējām pieteikties stipendijām var iegūt nodibinājuma "Vītolu fonds" mājaslapā www.vitolufonds.lv

Latvijas nacionālā mazumtirgotāja "ELVI" prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte, vieta, kurā viņš dzīvo: "Mūsu uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu." SIA "Pārtikas tirdzniecības apvienība" ir zīmola "ELVI" turētājs un franšīzes devējs, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.