23.08.2013 15:28

Krimuldā aicina piedalīties pirmsskolas akcijā "Varbūt noder tev?!"

Autors  Rasma Rudzāte
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratūīva nozīme. Attēlam ir ilustratūīva nozīme. arhīvs

Krimuldas novada Tautas namā sestdien, 24. augustā no pulksten 10 līdz 13  tiek rīkota akcija pirms došanās uz skolu "Varbūt noder tev?! ..."

Tās laikā skolēnu vecākiem būs iespēja pārdot, nopirkt, atdot, samainīt vai uzdāvināt jaunas vai lietotas skolai noderīgas lietas.
"Bērni ātri aug, tāpēc katrā ģimenē ir labi bērnu apģērbi, virsdrēbes, ielas un sporta apavi, kas viņiem kļuvuši par mazu. Mēs piedāvājam tos atnest un piedāvāt tiem, kuriem tie var noderēt, jo arī tas ir veids, kā ietaupīt ģimenes budžetu. Labāk, lai mūsu bērni nēsā mazlietotas lietas no vietējām ģimenēm, nevis iepērkas "Humana" un "Second hand" veikalos," stāsta akcijas rīkotāja, Krimuldas vidusskolas skolas padomes priekšsēdētāja Ilze Ulme.

Vecākus aicina nest arī labas skolas un sporta somas, sporta rīkus, mācību un daiļliteratūras grāmatas, penāļus, rakstāmpiederumus, krāsas, otas, un citas skolā vajadzīgas lietas, kas ir labā stāvoklī un pašiem vairs nav vajadzīgas.

Bērnu apģērbus un skolas piederumus varēs izlikt uz galdiņiem, kas būs salikti Krimuldas tautas nama foajē. Tā kā apavi un apģērbs ir jāpiemēra, akcijas rīkotāji gaida arī skolēnus, un ir padomājuši, kā viņiem interesanti pakavēt laiku, kamēr vecāki nodarbosies ar andeli. Akciju rīko Krimuldas vidusskolas skolas padomes priekšsēdētāja Ilze Ulme sadarbībā ar Krimuldas kultūras nama vadītāju Līviju Ustupu. Viņām palīdzēs arī Zane Segliņa no Sarkanā Krusta. Tās lietas, kas akcijas laikā neatradīs jaunus saimniekus, vecāki varēs atstāt, lai tās nogādātu Sarkanajā Krustā.