22.08.2013 07:31

FOTO: Stopiņu pamatskolas piebūvē meistari steidz pabeigt iekšdarbus

Autors  Rasma Rudzāte
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Lai līdz noteiktajam termiņam Stopiņu pamatskolas piebūve būtu pabeigta, būvnieki solās strādāt par brīvdienās. Lai līdz noteiktajam termiņam Stopiņu pamatskolas piebūve būtu pabeigta, būvnieki solās strādāt par brīvdienās. Krišjānis Grantiņš

Tā kā pirmā skolas diena vairs nav aiz kalniem, Stopiņu pamatskolas piebūvē norit intensīvi būvdarbi.

No 21. augusta darbā norīkota jauna brigāde, lai paātrinātu telpu iekšējās apdares darbus un objektu varētu nodot līdz jaunā mācību gada sākumam. Stopiņu novada domes izpilddirektors Andris Kurzemnieks informē, ka būvdarbi piebūvē norisinās visu vasaru, taču darba organizācijas un mazā cilvēku skaita dēļ tie netika pabeigti kā plānots. "Elektrības un interneta pieslēguma vadi jau ir savilkti, apmetums ir uzlikts. Patlaban ir atlikuši iekšējās apdares darbi – telpās ir jāieliek piekaramie griesti, jānokrāso sienas un jāieliek linoleja grīdas segumi," teic A. Kurzemnieks.

Būvdarbu vadītājs esot apsolījis, ka līdz mācību gada sākumam piebūvi pabeigs. "Meistari iekšdarbus veiks arī sestdien un svētdien, ja būs nepieciešams," uzsver pašvaldības izpilddirektors. 

Stopiņu pamatskolas piebūves pagrabstāvā ir ierīkota katlu māja, kas sāka darboties jau pagājušā gada janvārī un nodrošina skolai centralizēto apkuri, jo līdz tam telpas tika apsildītas ar malkas krāsnīm. "Virs katlu mājas, kur būvnieki strādā patlaban, būs garderobes un interneta klase," informē skolas direktore Valērija Mikute.