08.12.2017 10:07

Audžuģimenes Brīvdabas muzejā ieskandinās Ziemassvētkus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Audžuģimenes Brīvdabas muzejā ieskandinās Ziemassvētkus brivdabasmuzejs.lv

Šosvētdien, 10. decembrī plkst. 12.00 Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā notiks audžuģimeņu Ziemassvētku ieskandināšana pasākums. Sadarbībā ar Latvijas Etnogrāfisko brīvdabas muzeju to rīko nodibinājums "Sociālo pakalpojumu aģentūra".

Audžuģimenes un bērni vispirms satiksies pie Priedes kroga, kur meistari organizētās darbnīcās rādīs un mācīs sveču liešanas, masku veidošanas, kalšanas un citas prasmes. Bērniem un vecākiem kopā būs jāveic orientēšanās uzdevums muzeja teritorijā. Tas būs viens no nosacījumiem Ziemassvētku gardumu paciņas saņemšanai.

Pēcāk skanēs jautra, iesaistoša mūzikas un rotaļu programma folkloras mūziķa Anda Kapusta vadībā, būs apsveikuma uzrunas, vecāki un audžuģimeņu kustības organizatori apspriedīs šī gada rezultātus un iztirzās pa dažai problēmai. Sasildīties varēs ar karta zupas porciju. Notikums plānots kā atraktīvs pasākums bērniem un pateicība viņu vecākiem, savu svētīgo darbu darot. Paredzams, ka atnācēju kopskaits būs līdz 250, tajā skaitā ap 170 bērnu.

Tikšanās pie Brīvdabas muzeja galvenās ieejas svētdien, 10. decembrī plkst. 12.00. Kontakti: 29919596, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., Laila Mazkalniņa.

Audžuģimenes pateicas par palīdzību Brīvdabas muzejam, kā arī gardumu dāvinātājiem – "OrklaConfectionery&Snacks Latvija", "Mego", "Maxima" un "Ilgezeem".