10.01.2017 20:41

Uzņēmējs no Stopiņu novada laimējis vairāk nekā pusmiljonu eiro

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uzņēmējs no Stopiņu novada laimējis vairāk nekā pusmiljonu eiro Latvijas Loto

Kāds apmēram 40 gadus vecs uzņēmējs un daudzbērnu tēvs no Stopiņu novada pagājušās piektdienas "Eurojackpot" izlozē uzminējis piecus skaitļus, papildskaitli un laimējis 596 446,70 eiro, informēja "Latvijas Loto".

Laimesta faktu vīrietis konstatējis tikai pirmdien no rīta, bet vakarā ieradies "Latvijas Loto" birojā, lai noformētu dokumentus šogad lielākajam loteriju laimestam Latvijā.

Loterijas – pārsvarā "Viking Lotto" un "Eurojackpot" – viņš spēlējot regulāri, taču par nelielām summām. Pirms apmēram pieciem gadiem "Viking Lotto" laimējis 600 latus un izdarījis aprēķinu, ka laimests apmēram nosedzis izdevumus par biļetēm – šis fakts kalpojis par ierosmi spēlēt vēl.

Pārsvarā viņš izvēloties ātrspēli, kur dators izvēlas skaitļus, taču laimīgajā "Eurojackpot" biļetē atzīmēti bijuši bērnu un sievas dzimšanas dienu datumi. "Vienīgais skaitlis, ar ko nebiju trāpījis, bija mans dzimšanas datums," izteicies veiksminieks.

Tuvākajos plānos naudu tērēt neesot. "Tā nauda nav tik liela, lai tagad nestrādātu un dotos uz dienvidiem baudīt dzīvi. Tāpēc gribētos ieguldīt – galu galā bērniem būs jāstudē, bet pateikt konkrēti, kur un kā, to vēl nevaru," atzinis vīrietis.