20.10.2015 13:40

Trūcīgajām un maznodro-šinātajām ģimenēm iespēja saņemt bērnu autiņbiksītes un piena maisījumus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Trūcīgajām un maznodro-šinātajām ģimenēm iespēja saņemt bērnu autiņbiksītes un piena maisījumus publicitātes

Projekta "Palīdzi mazulim izaugt" ietvaros trūcīgajām, maznodrošinātajām vai krīzes situācijā nonākušajām ģimenēm, kurās ir bērni līdz divu gadu vecumam, ir iespēja saņemt atbalstu autiņbiksīšu un piena maisījumu nodrošināšanai.

Kā stāsta Ģimenes krīzes centrs "Mīlgrāvis" pārstāve Ulla Antona, šo palīdzību sarūpējuši Latvijas iedzīvotāji, zvanot uz ziedojumu tālruni, ziedojot ziedojumu kastītēs, pārskaitot naudu uz Ziedot.lv kontu un pērkot produktus ar akcijas zīmi "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem".

"Šo iespēju var izmantot arī Pierīgas ģimenes. Saprotam, ka ģimenei pašai atbraukt pakaļ ir sarežģīti un neizdevīgi, tomēr atbalstu izmantojušas ģimenes arī no Carnikavas, Stopiņu un Olaines novada," stāsta U. Antona.

Projektu "Palīdzi mazulim izaugt" īsteno nodibinājums Sociālo pakalpojumu aģentūra Ģimenes krīzes centrs "Mīlgrāvis" sadarbībā ar Fondu "Ziedot.lv".
Palīdzību var saņemt Ģimenes krīzes centrā "Mīlgrāvis", Ezera ielā 21, Rīgā, pirmdienās, otrdienās un piektdienās no plkst. 10 līdz 17, tālrunis 67398383 vai 67012515.

Nepieciešamie dokumenti – trūcīgās vai maznodrošinātās ģimenes izziņas kopija, aizpildīta iesnieguma veidlapas forma, un jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.