09.09.2015 11:46

Uzticības tālrunis 116111 rīkos akciju tēviem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Gatavojoties Tēva dienai, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111 rīko akciju "Uzticības tālrunis tēviem". Akcija notiks no 10. līdz 13. septembrim, informē Labklājības ministrija.

Akcijas laikā tēvi ir īpaši aicināti zvanīt Uzticības tālruņa speciālistiem un saņemt profesionālas psiholoģiskās konsultācijas un atbalstu jautājumos saistībā ar bērniem, pārrunājot dažādas iespējami aktuālas tēmas – bērnu un vecāku savstarpējās attiecības un konfliktu risināšanas iespējas, bērnu attiecības ar vienaudžiem, skolotājiem, dažādus bērna drošības aspektus internetā.

Tāpat tēvus var interesēt jautājumi par bērnu attīstības fiziskajiem, garīgajiem un emocionālajiem aspektiem, rīcība gadījumā, ja bērns ir cietis no fiziskas, emocionālas vai seksuālas vardarbības, dažādas bērna emocionālās problēmas, kā arī bērna pozitīvās disciplinēšanas metodes.

Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111 ir bezmaksas tālruņa līnija, zvanot gan no fiksētā, gan mobilā telefona. Palīdzību un atbalstu uzticības tālrunī 116111 var meklēt visu diennakti.