18.08.2015 13:06

Siguldā divām jaunajām māmiņām nepieciešama dzīvesvieta; aicina ziedot arī sadzīves priekšmetus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pašvaldības sociālā dienesta Ģimenes atbalsta centrs aicina atdāvāt mazlietotas sadzīves lietas, kas noderētu maznodrošinātām ģimenēm. Pašvaldības sociālā dienesta Ģimenes atbalsta centrs aicina atdāvāt mazlietotas sadzīves lietas, kas noderētu maznodrošinātām ģimenēm. arhīvs

Siguldas novada pašvaldības sociālā dienesta Ģimenes atbalsta centrs lūdz palīdzēt atrast dzīvesvietu Siguldas novadā divām māmiņām ar maziem bērniem.

Kā "Apriņķis.lv" uzzināja Ģimenes atbalsta centrā, tiek meklētas istabas vai dzīvoklis par samērīgu samaksu, kurā ir ūdens, elektrība, apkure (var būt malkas) un vieta, kur pagatavot ēdienu.

"Tas var būt viens dzīvoklis abām māmiņām kopā vai vienkārši viena istaba mājā vai dzīvoklī katrai māmiņai," pastāstīja Ģimenes atbalsta centrā un piebilda, ka bērnu vecums ir līdz trim gadiem.

Ģimenes atbalsta centrs aicina zvanīt pa tālruni 67800963.

Tāpat gan minētajām jaunajām māmiņām, gan citām Siguldas novada ģimenēm nepieciešamas sadzīves lietas.

"Pie mums uz "Parpaliņu", kas atrodas Siguldas pagastā, Zinātnes ielā 7, var nest lietas, kas ļoti noderētu sadzīvē – apģērbu, gultas veļu, traukus, sadzīves tehniku, bērnu gultiņas u.c. Tā kā tuvojas skolas laiks, šobrīd ļoti aktuāla lieta ir bērnu apavi – noderētu visu izmēru kurpītes, zābaciņi, sporta apavi. Tāpat ļoti noderētu skolas somas un citas mācībām nepieciešamās lietas," portālam teica Ģimenes atbalsta centrā.

Pašpalīdzības punkta "Parpaliņa" darba laiks ir katru dienu no plkst. 8 līdz 17, piektdienās – līdz diviem pēcpusdienā.