17.08.2015 14:34

Aicina informēt par Tēva dienas pasākumu rīkošanu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aicina informēt par Tēva dienas pasākumu rīkošanu publicitātes

Ar mērķi izveidot Tēva dienas pasākumu programmu un popularizēt šos svētkus katrā ģimenē portāls "Mammamuntetiem.lv" aicina ikvienu pašvaldību, bērnudārzu, skolu, uzņēmumu un citas organizācijas informēt par savu organizēto Tēva dienas pasākumu.

Visas aktivitātes tiks apkopotas vienā kalendārā, kurā būs ietverta informācija par visu Latviju un kas būs apskatāms "Tevadiena.lv". Svētku rīkotāji aicināti savu Tēva dienas pasākuma pieteikumu sūtīt uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

"Tēva diena, kas Latvijā ir oficiāli ieviesti svētki un svinama septembra otrajā svētdienā, kļūst arvien populārāka. To atzīmē reģionos, un tajā aktīvi iesaistās kā lielās, tā mazās pašvaldības. Esam priecīgi par katru ģimeni un katru organizāciju, kas godina tētus un saka viņiem paldies," stāsta ģimenes portāla "Mammamuntetiem.lv" un nodibinājuma "Fonds Mammām un Tētiem" vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Šogad Tēva dienas festivāls Rīgā notiks 5. septembrī Vērmanes dārzā no plkst. 12, to aicinātas apmeklēt ģimenes un ikviens interesents no visas Latvijas. Pasākums sāksies ar Tēva dienas dalībnieku kopbildi, kas tiks uzņemta no putna lidojuma, un improvizētu kopkori. Visi dalībnieki jau tradicionāli tiks cienāti ar Rūjienas saldējumu.

Festivāla programmā paredzēta arī brīvdabas izrāde – "Dirty Deal Teatro" iestudējums "Kā saule gadījās...", darbosies radošās darbnīcas, kur būs iespēja izgatavot skaistu dāvanu tētim, kā arī gaidāmas dažādas citas sportiskas un aizraujošas aktivitātes. Ieeja ir bez maksas.