05.02.2015 18:03

Lūdz atsaukties ģimenes Siguldā, kas vēlētos uzņemt apmaiņas programmas dalībnieku no Vācijas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Lūdz atsaukties ģimenes Siguldā, kas vēlētos uzņemt apmaiņas programmas dalībnieku no Vācijas www.afs.lv

Šobrīd jauniešu apmaiņas programmas dalībnieks Andreass no Vācijas dažādu apstākļu sakritību dēļ palicis bez mājām Siguldā. Nevalstiskā organizācija "AFS Latvija" lūdz atsaukties tos siguldiešus, kas būtu gatavi viņu uzņemt ģimenē.

Līdz šim Andreass Siguldā brīvprātīgā viesģimenē dzīvojis piecus mēnešus, taču šobrīd dažādu apstākļu sakritības dēļ starpkultūru programmas īstenotāji "AFS Latvija" spiesti viņam meklēt citu viesģimeni.

Andreass mācās Siguldas pilsētas vidusskolā, un pavisam nesen viņš sāka arī dziedāt Siguldas pilsētas korī "Spārni".

Andreass ir 16 gadus vecs jaunietis no Vācijas. Viņš audzis kuplā piecu bērnu ģimenē un ir jaunākais starp saviem brāļiem un māsām. Puisis ir kluss un nedaudz kautrīgs, tomēr neizvairās un labprāt izsaka savu viedokli.

Jaunietim būtu nepieciešama mājvieta Siguldā līdz apmaiņas programmas beigām šā gada 4. jūlijā.

Tās ģimenes, kuras labprāt vēlētos uzņemt savā ģimenē Andreasu, ir aicinātas sazināties ar "AFS Latvija" starpkultūru programmas koordinatori Ilzi Liepiņu pa tālruni 67280646.

"AFS Latvija" starpkultūru programmu Latvijā 1990. gadā aizsāka Izglītības ministrija. Kopš 1991. gada "AFS Latvija" pārstāv asociāciju "AFS Intercultural Programs, Inc", kas ir sabiedriska, starptautiska bezpeļņas organizācija un veicina starpkultūru sakarus ar studentu, dažādu profesiju pārstāvju un ģimeņu apmaiņas programmu palīdzību visā pasaulē.