30.04.2013 14:26

Cenšoties dot mīlestību dzīves pabērniem, pretim saņem nosodījumu

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. arhīvs

Sandija ir viena no tiem daudzajiem kristiešiem, kuri uzskata, ka ar mīlestību ir jādalās, to dodot tiem dzīves pabērniem, kuriem tās visvairāk trūkst. Tā viņas aizbildniecībā nonāca piecpadsmitgadīga meitene.

"Viņa ļoti spēcīgi lietoja alkoholu, cigaretes, pīpēja zālīti. Pat vairāk, pēc mēneša manās mājās, meitene centās izdarīt pašnāvību, sadzeroties visas iespējamās zāles. Saucām ātro palīdzību, viņu slimnīcā reanimēja," intervijā Latvijas Radio žurnālistei Gintai Mūrniecei stāsta sieviete.

Lai gan pieņemtajai meitenei šis mēģinājums sevi nogalināt palika bez nopietnām sekām, viņa turpināja iesākto ceļu, kas Sandiju neapmierināja. Sievietei nebija pa prātam, ka meitene savā vecumā iesaistās intīmās attiecībās ar vīriešiem, apreibinās, klaiņo un interesi par skolu neizrāda.

"Mums ģimenē bija konflikts, jo es gribēju, lai viņa uzvedās savam vecumam atbilstoši. Naudu devu, tādēļ negribēju, lai viņa strādā. Tā vietā lai pievēršas skolai," norāda sieviete. Tajā brīdī šādus jaunās sievietes centienus palīdzēt meitenei bremzējuši atbildīgie dienesti – krīzes centri un bāriņtiesa. Sieviete pieļauj, ka iemesls tam ir tas, ka Sandija apmeklē kristīgo draudzi.

Pieminētās institūcijas gan komentārus par šo gadījumu nesniedz.

Audio 1: 



Audio 2: