05.04.2013 14:02

Tas ir aborts…

Autors  www.gudribassakums.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Tas ir aborts… www.favim.ru

Teiciens, ka viens attēls ir vērtīgāks nekā 1000 vārdu, ir ļoti lielā mērā patiess.

Tieši tādēļ, kad runa ir par izdarītajiem noziegumiem, attēli bieži tiek izmantoti, lai ļautu apjaust notikušā ļaunuma baiso dabu.


Kad runa ir par abortu legalizēšanu, legalizācijas piekritēji iestājās pret abortu vizuālu attēlošanu, jo tā esot "manipulēšana" ar emocijām.

Redzēt attēlus ar sakropļotiem, gabalos sarautiem nedzimušo bērnu ķermenīšiem ir emocionāli smags pārdzīvojums. Tomēr šie attēli rāda neko citu kā vien patiesību par to, kas ir aborts.

Piecu bērnu tēva, mācītāja A. Voltattorni blogā ir neliels abortu tematikai veltīts raksts. Uzmanību! Tas satur grafiskus attēlus, kuru aplūkošana var izraisīt nepatīkamas emocijas.

Mācītājs A. Voltattorni uzsver: ja mēs atsakāmies redzēt abortus, kādi tie ir, mēs izliekamies, ka tie jau nav nekas īpašs. Ja vissmagākos no grēkiem vēlamies ignorēt, tad līdzi ignorējam arī vienīgo risinājumu tiem, kuri nožēlo notikušo, proti, – Jēzus Kristus Evaņģēliju: viņš tapa cilvēks, cieta, mira un augšāmcēlās gan par ikvienu abortā nonāvēto bērnu, gan arī par viņu vecāku grēkiem.

"Ja atzīstamies savos grēkos, tad viņš ir uzticams un taisns un mums piedod grēkus, un šķīstī mūs no visas netaisnības. Ja mēs sakām, ka neesam grēkojuši, tad padarām viņu par meli un viņa vārda nav mūsos." (1.Jāņa 1:9-10)

Un tieši tādēļ, ka Kristus dāvā piedošanu un dvēseles dziedināšanu arī tiem, kuru dzīve ir aborta aptumšota, mēs nedrīkstam klusēt...

"Par dzīvību": Dzīvība sākas no ieņemšanas brīža