14.11.2012 16:21

"Mācītājs" maina dzīvesvietu, uz tiesu doties negrasās

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Nākamajā nedēļā, visticamāk, izšķirsies, vai mazā Alīna atgriezīsies mājās pie vecākiem vai paliks bāreņu namā Alojā vai kādā citā vietā. Ģimene, kura bija klāt brīdī, kad bērnu mātei atņēma, pārcēlusies citur.

Sarunā ar portālu "Apriņķis.lv" meitenes mātes Žannas P.  par "mācītāju" dēvētais reliģiskās organizācijas "Žēlastības upe" biedrs Rolands, kura mājās mazā meitene bija brīdi, pirms vecākiem atņēma aprūpes tiesības, atklāj, ka pārvākšanās nekādi nav saistīta nedz ar gaidāmo tiesu, nedz notikumiem ap meitenes izņemšanu no ģimenes.

"Mums beidzās īres līgums. Dzīvokļa saimniece teica, ka pati grib tur dzīvot, tāpēc sameklējām citu mitekli. Kad bijām iemaksājuši drošības naudu, viņa izdomāja, ka tomēr nedzīvos, bet mēs jau bijām samaksājuši naudu, tāpēc pārvācāmies," tā Rolands.

Arī uz tiesu viņš uzaicināts neesot, lai gan bija klāt brīdī, kad Žannai atņēma aprūpes tiesības. "Ja būtu tiesas pavēste, tad es kā godprātīgs pilsonis ietu. Taču neko neesmu saņēmis. Arī iesniegumus neesmu rakstījis. Zinu, ka sievai policisti kaut ko prasīja, viņa atbildēja, un tas arī viss," apgalvo vīrietis. Viņa ģimene tajā iesaistīties nevēloties, jo ir pārliecināti, ka tiesībsargājošās iestādes noskaidros visu patiesību. Arī komunikācija ar ģimeni liktenīgajā jūlija dienā beigusies: "Žanna mani apmelo, par ko gan mēs vēl varējām runāt?"

Visi portāla "Apriņķis.lv" sagatavotie un apkopotie raksti par šo tēmu.