19.09.2012 10:16

Pasaki mammai paldies!

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pasaki mammai paldies! arhīvs

"Mans tēvs manai mātei reiz iedeva naudu, lai uztaisa abortu. Viņa naudu paņēma, bet mani nenogalināja," skan vēstule pēc daudziem gadiem.

Kampaņas "Par dzīvību" interneta vietnē atvērta sadaļa "Pasaki mammai paldies!". Tā domāta ikvienam no mums, jo, pateicoties mammai, katrs esam un varam lasīt šīs rindas.

Viens no bērniem raksta: "Jā, bērnība man bija smaga – ar brāļiem un māsām bērnunamā. Bet tagad visi esam ieguvuši labu izglītību, dzīvojam labklājībā, visiem ir veiksmīgi bērni un žiperīgi mazbērni.

Jā, bērnunamā piedzīvoti arī skarbāki mirkļi. Bet dzīve kopumā ir skaista. Es noliecu galvu manas mātes priekšā un piedodu savam tēvam.

Bet jums, abortu aizstāvjiem, iesaku atnākt, skatoties manās vai manu bērnu un mazbērnu acīs, pateikt – aborts bija labākais, kas varēja notikt ar tevi, tavu tēvu vai tavu vectēvu.

Mana māte bija Sieviete, jo, par spīti lielai nabadzībai un apstākļiem, izdarīja galveno – saudzēja un laida pasaulē bērnus..."

Kampaņas "Par dzīvību" organizatori aicina ikvienu pateikt paldies savai mammai par dzīvību, iesūtot savu stāstu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., vai nofilmēt video – tam nav jābūt profesionālam klipam, tas var būt filmēts arī ar telefonu. Ja video ir par lielu, lai to atsūtītu e-pastā, to var ievietot www.failiem.lv un nosūtīt video saiti.