22.05.2018 10:45

Jūrmalā notiks slavenu cilvēku autogrāfu un citu retumu labdarības izsole

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jūrmalā notiks slavenu cilvēku autogrāfu un citu retumu labdarības izsole publicitātes

26. maijā plkst. 16.00 viesnīcā "TB Palace Hotel & Spa" Jūrmalā notiks piemiņas lietu – pasaulslavenu cilvēku autogrāfu un citu retumu – izsole no uzņēmēja, mecenāta un starptautiskā labdarības projekta "Help Kino" dibinātāja Aleksandra Krilova privātās kolekcijas.

Pasākums notiks projekta "Help Kino" izbraukuma akcijas ietvaros, kuras laikā tiek vākti līdzekļi kinematogrāfa vecmeistariem. "Visu savu mūžu aktieri un citi kino cilvēki ir veltījuši mākslai," stāsta Aleksandrs Krilovs. "Pagājušā kino laikmeta elki ir veidojuši mūsu iemīļotās filmas un atveidojuši to varoņus, ar ko izaugusi ne viena vien paaudze. Mūsdienās lielākā daļa no viņiem profesionālajā dzīvē vairs nav pieprasīti, taču daudzi savu radošo darbību turpina literatūras jomā, rakstot savus memuārus. Uzskatām, ka mūsu pienākums ir palīdzēt šiem cilvēkiem, kuru talants darījis mūsu dzīvi krāšņāku, interesantāku un dvēseliski piepildītu."

Izsolē Jūrmalā tiks piedāvātas unikālas lotes – retas padomju kino un Holivudas aktieru, sportistu, mākslinieku un mūziķu piemiņas lietas un autogrāfu oriģināli. Viņu vidū: kino vides pārstāvji Vudijs Alens, Marlēna Dītriha, Eva Longorija, Demija Mūra, Uma Tūrmane, Šerona Stouna, Ketrina Zeta-Džounsa, Oļegs Tabakovs, Georgijs Danelija, Ļevs Durovs, Andrejs Končalovskis, Nikolajs Karačencovs, Aleksandrs Širvindts, Aleksejs Batalovs, Rustams Ibragimbekovs, Romāns Balajans, naftas magnāts Žans Pols Getijs, dziesminieks Aleksandrs Rozenbaums, sportisti Aleksandrs Volkovs, Arvīds Sabonis, Andrejs Ševčenko un citi, informē mārketinga aģentūras "PR līnija" pārstāvji.

Visi autogrāfi un artefakti ir oriģināli, to izcelsmes avoti ir stingri reglamentēti un apstiprināti ar attiecīgu sertifikātu. Atbilstoši Retumu autentiskuma aizsardzības sistēmai katrā no tiem ir numurēta hologramma. Ikviena lote ir oriģināli tematiski noformēta – autogrāfs var kļūt par vērtīgu dāvanu vai aizsākt privātkolekciju.

Kijevā dzimušais Aleksandrs Krilovs kopš 1991. gada dzīvo ASV. Viņa privātkolekcija veidota 17 gadu laikā un tajā ir vairāk nekā 500 objektu. Pašlaik kolekcija kalpo labdarības mērķiem.

Uz pasākumu tiek aicināti visi, kuri vēlas iegūt savā īpašumā unikālu retumu un vienlaikus atbalstīt teātra un kino cilvēkus, kam šī palīdzība ir ļoti nepieciešama, skaidro aģentūrā.

Sīkāka informācija par dalību un reģistrāciju pieejama pasākumu rīkotāja "MVKcityPro" "Facebook" profilā, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot pa tālr. +371 26761846.