04.04.2017 11:10

Augstskolās notiks Vītolu fonda 15 gadu jubilejai veltīta zibakcija

Autors  BNS
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Augstskolās notiks Vītolu fonda 15 gadu jubilejai veltīta zibakcija Vītolu fonds/Facebook

Otrdien, 4. aprīlī, plkst. 17.00 Latvijas augstskolās notiks Vītolu fonda 15 gadu jubilejai veltīta zibakcija, uz kuru pulcēsies visi esošie un bijušie fonda stipendiāti, lai fotografētos un sūtītu sveicienus ziedotājiem no vairākām valstīm, informē Vītolu fonda stipendiāte Lora Egle.

Stipendiāti pulcēsies pie Latvijas Universitātes, Rīgas Tehniskās universitātes, Rīgas Stradiņa universitātes, Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Ventspils Augstskolas, Liepājas Universitātes, Daugavpils Universitātes, Banku Augstskolas, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas, Vidzemes Augstskolas, Rīgas Ekonomikas augstskolas, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas, Latvijas Mākslas akadēmijas, Latvijas Kultūras akadēmijas, Latvijas Jūras akadēmijas, Rīgas Celtniecības koledžas, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas un Alberta koledžas, lai piedalītos zibakcijā, kuras laikā fotografēsies un sūtīs sveicienus ziedotājiem no Amerikas, Lielbritānijas, Austrālijas, Kanādas, Vācijas, Zviedrijas un Dānijas.

Kopš 2002. gada, pateicoties ziedotāju atbalstam, palīdzību stipendiju veidā ir saņēmuši 2750 jauniešu. 15 gadu laikā stipendijās ir izmaksāti 10 751 796 eiro. Patlaban nodibinājums "Vītolu fonds" administrē 222 juridisko un fizisko personu dibinātu 661 stipendiju.