18.12.2014 11:34

Aptauja Siguldā: Vai izmantojat dažādos pakalpojumus un preces, ko piedāvā pa telefonu?

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Siguldā: Vai izmantojat dažādos pakalpojumus un preces, ko piedāvā pa telefonu? arhīvs

Arvien biežāk cilvēki saņem telefona zvanus ar piedāvājumiem pāriet pie cita telefona operatora, mainīt interneta pieslēgumu, iegādāties mājsaimniecības preces un pat uztura bagātinātājus.

Zinta, juriste:
Jā, esmu saņēmusi tādus zvanus, un man tie nepatīk. Mani interesē, kur zvanītāji ir dabūjuši mana tālruņa numuru, ja esmu tikai viena operatora kliente. Parasti saņemu atbildi, ka numurs iegūts izlozes kārtībā. Pa tālruni piedāvātos pakalpojumus nekad neesmu izmantojusi.
Māris, pensionārs:
Kad man piezvanīja no LMT un aicināja pāriet uz "Amigo", es šo piedāvājumu izmantoju. Tas bija izdevīgs, jo maksā uz pusi lētāk. Šādu iespēju jau biju apsvēris, jo par to zināju no reklāmām radio un televīzijā. Bet, ja man uzbāžas ar preču piedāvājumiem, es uzreiz atsaku, jo starp zvanītājiem var būt arī krāpnieki. Kur viņi dabū manu telefonu, es nezinu.
Anastasija, pārdevēja:
Nē, man pa telefonu neviens nekad nekādus pakalpojumus nav piedāvājis. Ja arī piezvanīs, tos neizmantošu. Pie cita telefona operatora es nepāriešu, jo mani ļoti apmierina esošais. Arī nekādas preces pa telefonu iegādāties nevēlos.
Edgars, traktorists
Jā, man ir piedāvājuši mainīt telefona operatoru. Man tas nepatīk, un es šādas sarunas neturpinu. Parasti man piezvana darba laikā, kad nav vaļas runāt. Preces man nav piedāvātas. Un, ja arī būtu, es tās nepirktu, jo neuzticos šiem zvanītājiem.

Foto - Einārs Binders