02.04.2014 13:41

Ādažu evaņģēliski luteriskā draudze gatava palīdzēt trūkumcietējiem

Autors  www.adazi.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu evaņģēliski luteriskā draudze gatava palīdzēt trūkumcietējiem www.baltezerabaznica.lv

Ādažu evaņģēliski luteriskās draudzes diakonija piedāvā garīgu un materiālu atbalstu cilvēkiem, kuri nonākuši grūtībās.

Draudzes ēkā "Tīrkalni" (Baltezerā, dzeltena divstāvu māja šosejas pretējā pusē Baltezera baznīcai – ieeja pa vārtiem tieši pretī autobusu pieturai) katra mēneša otrajā otrdienā no pulksten 17 līdz 20 apmeklētājus pieņem draudzes diakonijas darbinieki, kuri uzklausīs un iespēju robežās piedāvās palīdzību.

Draudzes telpās darbojas drēbju kamera, kur pieejams bērnu un pieaugušo apģērbs un apavi, bērnu ratiņi, segas un citas saimniecībā noderīgas lietas, tāpat iespējama palīdzība ar pārtiku, kā arī nepieciešamības gadījumā tiek sniegts atbalsts medikamentu iegādei un komunālo izdevumu segšanai.

Tuvākajā laikā diakonijas telpās apmeklētāji tiks gaidīti 8. aprīlī, 13. maijā, 10. jūnijā un 8. jūlijā.

Piebilstams, ka draudzes diakonija veic arī mājapmeklējumus pie gados vecākiem draudzes locekļiem un aizlūdz par diakonijas aprūpē esošiem cilvēkiem.

Informācija par palīdzības iespējām pieejama arī draudzes vietnē www.baltezerabaznica.lv (sadaļā "Diakonija"), pa tālruni 20207553 vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..