29.12.2013 15:29

Cilvēkos, tāpat kā dabā, ir atrodams viss

Autors  www.stopini.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Pirms svētkiem Ulbrokas bibliotēkā darbojās radošā dāvanu meistardarbnīca, lai radītu un ienestu prieku novada dzīvojošo vientuļo pensionāru un personu ar invaliditāti dzīvesvietās.

Šogad dāvanu grozā tika ieliktas vairāk nekā trīsdesmit pašdarinātas dāvanas.

"Svētku noskaņā un sirsnībā tiek radīta mājīga, darbīga atmosfēra – jāapgūst dekupāžas tehnika un citi "modes" sīkumi, lai jauniegūtās krūzītes ik rītu vērš možu un priecīgu katru tās lietotāju. Andas un Aleksandras radošā noskaņa ienes ticību svētkiem, piešķir praktiskumu lietām un rada virsvērtību pār materiālo pasauli," nesavtīgo darbu raksturo Ulbrokas bibliotēkas vadītāja Daiga Brigmane.

"Dāsns ir Aijas un Andas sarūpētais piparkūku un žāvētu ābolu cienasts, kas nonāk katrā mājā, tāpat kā visu atbalstītāju padarītais un ieguldītais darbs kopumā. Gaišas domas, atbalstošs skatiens ir kopīga darba rezultāts, kas māca labestību pret apkārt notiekošo."

"Paldies, ka spējam ienest prieku līdzcilvēku sirdī, ka atrodam laiku un vēlēšanos darīt sirds un mīlestības darbus. Paldies jaunās paaudzes rūķiem Kristīnei, Sabīnei un Reinim par apciemojumu klātienē. Drosmīgi un atbildīgi ir sastapšanās mirkļi, kad sajūtu un emociju gamma rada abpusēju saviļņojumu. Patiesuma brīdis ir skaists, neatkārtojams pārdzīvojums. Cilvēkos, tāpat kā dabā, ir atrodams viss. To tad arī visiem vēlu, lai spējam pārdzīvot un līdzi just," ar novēlējumu visiem par kopīgi paveikto darbu pateicas bibliotēkas vadītāja.