31.07.2013 16:43

Mācītājs Rolands Eimanis: Ebreji un Kristus

Autors  www.gudribassakums.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Mācītājs Rolands Eimanis: Ebreji un Kristus arhīvs

Kristieša ikdiena nereti paiet "vienā skriešanā". Šķiet, rīts tik jauki un rimti sācies, bet tad pienākumi cits pēc cita sāk gūzmām vien gāzties virsū un, pilnīgi nemanot, pienāk brīdis, kad jau atkal jādodas pie miera.

 

Visā šajā steigā bieži vien neatrodas laiks nedz Rakstu lasījumam, nedz lūgšanai, ne arī Dieva Vārda uzklausīšanai un pārdomām. Arvien liekas, ka citas, tās svarīgās lietas, nekādi nepagūsim izdarīt, ja uz brīdi apstāsimies un atvērsim Rakstus vai kā citādāk veldzēsimies pie Dieva Vārda.

Šāda garīgā kūtruma brīžos gribētos uzmundrināt gan pašam sevi, gan arī ikvienu lasītāju. Viens no noderīgiem interneta resursiem, palīdzošs šādiem kristīgiem atelpas brīžiem ir Mežaparka un Baldones evaņģēliski luterisko draudžu mācītāja Rolanda Eimaņa īsas pārdomas, kas tapušas sadarbībā ar misiju "Luterāņu stunda" un pieejamas Mežaparka draudzes mājaslapā. To lielais pluss ir tas, ka tās tik tiešām ir īsas – apmēram 5 minūtes katra. Vienlaikus tās nemaz nav īsas saturiski. Tās ir tieši tādas, lai kafijas/tējas pauzē pievērtu acis un ļautos nelielam ikdienas kristīgu pārdomu brīdim.

Šajā reizē piedāvājam noklausīties Mežaparka un Baldones evaņģēliski luterisko draudžu mācītāja Rolanda Eimaņa pārdomas par tēmu "EBREJI un KRISTUS".

Vairāk ierakstus no misijas "Luterāņu Stunda" kopā ar mācītāju Rolandu Eimani meklēt ŠEIT.