18.01.2018 10:28

Latvijas "bīstami lieliskākais vectēvs" dzīvo Ikšķilē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas "bīstami lieliskākais vectēvs" dzīvo Ikšķilē publicitātes

Sagaidot režisora Vara Braslas filmas "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru" TV pirmizrādi, kanāls TV3 sadarbībā ar ziņu un izklaides portālu "Skaties.lv" izsludināja konkursu, kurā meklēja kolorītāko Latvijas vectēvu. Par lieliskāko vectētiņu atzīts Antons Gunārs Dundurs no Ikšķiles.

No 2. līdz 16. janvārim ikviens bija aicināts iepazīstināt ar savu mīļoto vectēvu, pastāstot, kāpēc tieši viņš ir vislabākais un būtu pelnījis saņemt vērtīgu dāvanu – datoru. Konkursā piedalījās vērienīgs dalībnieku skaits – mazbērni un mazmazbērni dalījās ar 367 aizkustinošiem stāstiem un sirsnīgām atmiņām par saviem visu redzošajiem un visu dzirdošajiem vectēviem, ar kuriem kopā var nodoties darbiem un nedarbiem, prognozēt laikapstākļus, iemācīties metināt vai no sirds iztrakoties pie pasaulē iemīļotiem smagā roka izpildītāju skaņdarbiem.

"Visus stāstus caurstrāvoja liela mīlestība, jo katrs vectēvs ar savu nesavtīgo mīlestību iedvesmojis savus mazbērnus lielām lietām un licis pamatus tādām vērtībām kā godīgums, cieņa, izpalīdzība un mīlestība," norāda konkursa rīkotāji.

Divu nedēļu laikā par visiem stāstiem kopumā tika nobalsots vairāk nekā 52 000 reizes, bet stāsts par Antonu Gunāru Dunduru, kuru iesniedza viņa mazmeitas Baiba un Ieva, saņēma 7909 balsis.

Sestdien, 20. janvārī plkst. 19.35 raidījuma "Bez Tabu" speciālizlaidumā, ko kanāls TV3 demonstrēs tieši pirms filmas "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru" televīzijas pirmizrādes, ikvienam kanāla skatītājam būs iespēja iepazīties ar vectēvu, kas iekarojis vislielākās simpātijas, un uzzināt viņa stāstu.