24.02.2014 12:03

Floridā uz maģistrāles dramatiskos apstākļos izglābj zīdaini, kurš pārstāj elpot

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Par laimi, netālu bija glābēji, kas palīdzēja nepazaudēt mazā cilvēka dzīvību, noslēdzot stāstu ar laimīgām beigām. Par laimi, netālu bija glābēji, kas palīdzēja nepazaudēt mazā cilvēka dzīvību, noslēdzot stāstu ar laimīgām beigām. www.kasjauns.lv

Uz kādas auto maģistrāles Floridā mazam bērnam apstājās elpošana, un fotožurnālists Als Diazs piefiksējis to, kā redzams bērna tuvinieku izmisums un puisēna glābšana.

Mazajam amerikānietim Sebastianam ir pieci mēneši; bērns dzimis priekšlaicīgās dzemdībās un, iespējams, tieši tāpēc viņam ir elpošanas problēmas. Brīdī, kad Sebastians savas tantes mašīnā mēroja ceļu, viņš pārstāja elpot. Radiniece bija izmisumā, raksta portāls "Kasjauns.lv". Bija sastrēgums, sieviete apturēja auto, izkāpa laukā un sāka kliegt, ka bērnam vajag palīdzību, un viņas lūgšanas tapa uzklausītas...

Tieši tobrīd blakus atradās glābēju un policistu mašīna, un vīri metās Sebastianu elpināt. Puisēnu izdevās glābt, un viņš patlaban atrodas slimnīcā. Zēna stāvoklis ir stabils.

Fotogrāfs Als Diazs ne reizi vien saņēmis balvas par savu fotoreportiera darbu, un šoreiz to daļēji var dēvēt par fotožurnālista veiksmi, jo viņa klātbūtne bija īstajā laikā un vietā.