19.02.2014 12:36

Neaprakstāmas šausmas: Ķīnieši ēd savus bērnus, lai uzlabotu izskatu un seksuālo potenci

Autors  Puaro.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Ķīnieši ēd savus bērnus. Šī ziņa, kas ceļo internetā, šokē visu pasauli.

Seulas laikraksta rīcībā nonākušas šausminošas fotogrāfijas, kurās redzams, kā no embrijiem un nedzimušiem bērniem gatavo zupu.

Kāda pilsētiņa Kantonas reģionā tagad ir visu Ķīnas iedzīvotāju redzeslokā. Tajā, lai uzlabotu savu veselību un seksuālo potenci, cilvēki uzturā lieto zupu no nedzimušiem bērniem.

Šoreiz līdzcilvēkus šokējis stāsts par kādu pāri, kuriem jau ir divas meitas, tāpēc laulātie, kad uzzināja, ka arī trešais gaidāmais bērns ir meitene, nolēma veikt abortu. Grūtniecība bija jau piektajā mēnesī.

Savdabīgās maltītes ingridientiem Ķīnā pat ir cena: mazuļi, kas nomirst neilgi pirms dzimšanas, izmaksā 2000 juaņu, bet abortu rezultātā iegūti embriji tikai dažus simtus.

Pāri, kas nevēlas pārdot savus mirušos bērnus, var pārdot placentas, kas arī tiek iepirktas par dažiem simtiem juaņu.

Kāds vietējais iedzīvotājs Seulas laikrakstam atklājis, ka šī pasauli šokējošā nodarbe radusies tāpēc, ka ķīnieši pievērš pārlieku lielu uzmanību savai veselībai, kā arī valsts bargās viena bērna politikas dēļ.

Šīs šausminošās darbības tiek veiktas arī tāpēc, ka vairākums Ķīnas iedzīvotāju vēlas dēlus, tāpēc nabadzīgākās ģimenes savas meitas pat mēdz pārdot.

Taivānā mirušos bērnus, kas vēlāk tiek pārvērsti delikatesēs, var iegādāties par 70 ASV dolāriem.

Izdevums "Next" (Honkongas iknedēļas laikraksts) ziņo, ka ne tikai placenta, bet arī embriji ir kļuvuši par izejvielām veselības un skaistuma saglabāšanas rūpalā Ķīnā.

Aborta ceļā iegūtie bērni tiek uzskatīti par augstākā labuma delikatesēm, kas valstī ir ļoti pieprasītas. Sīciņā ķermenīša daļas ir īpaši pieprasītas Guangdongā. Tās var iegādāties pat uzreiz no slimnīcām. Žurnāla veiktā izmeklēšana šajā lietā aizvedusi uz Liaoingas provinci.

Žurnāls "Next" raksta, ka kādā banketā Liaoingas provincē, ko rīkojis pārticis Taivānas uzņēmējs, šo šausminošo ieradumu – ēst embrijus/bērnus – negribīgi atklājusi kalpone. Arī viņa pati to darot, lai uzlabotu savu veselību. Lieki piebilst, ka žurnālisti bija šokā.

Kalpone, kuras vārds ir Liu, atklāja, ka, neskatoties uz to, ka šīs "gastronomiskās izdarības" var atļauties tikai bagāti cilvēki, vēl aizvien ir gari gaidīšanas saraksti un "blatu" sistēma – tie, kuriem ir labi sakari, var saņemt "augstākā labuma" ķermeņa daļas, kas būtībā nozīmē daudz attīstītākus mazuļu embrijus. Vīriešu kārtas embrijs tiek uzskatīts par "augstāko" delikatesi.

Pēc žurnālistu pieprasījuma Liu aizveda viņus uz vietu, kur maltītei tika sagatavots embrijs. Žurnālists vēroja, kā kāda sieviete smalcināja zēna embriju un gatavoja zupu no placentas. Procesa laikā sieviete mēģināja klātesošos mierināt, sakot, ka "tā ir augstākās kategorijas dzīvnieka gaļa".

Puikas atliekas tika kremētas kalnu reģionā, saskaņā ar vietējām tradīcijām.

Ķīnā ziņas par mazuļu ēšanu parādās ik pa laikam. Internetā pat ir pieejams video, kur šo procesu var apskatīt ar savām acīm. Šajā video iesaistītās personas stāsta, ka cilvēka embrija ēšana ir mākslas forma. Gan piebilstams, ka šis video no vietnes "Youtube.com" ir izņemts.

2003. gada 22. martā Guangzi provinces policija izglāba 28 meitenītes, kas tika vesas mašīnā uz Anhui provinci. Vecākajam mazulim bija tikai 3 mēneši. Mazuļi bija iesaiņoti pa trim vai četriem vienā maisā. Daudzi no viņiem bija uz nāves robežas. Šo bērnu vecāki tā arī policijā nepieteicās.

2004. gada 9. oktobrī kāds bezpajumtnieks, rokoties pa atkritumiem Sudžou reģiona nomalē, atrada sadalītus mazuļu ķermeņus. Tur bija divas galvas, divi rumpji, četras rokas un sešas kājas. Kā liecina izmeklēšana, šie līķi nebija vecāki par vienu nedēļu. Viņu ķermeņi bija apskrubināti, no kā varēja secināt, ka tie bijuši pagatavoti maltītē.

Lai arī Ķīnas likumi aizliedz ēst cilvēku embrijus, valdošais režīms piespiež sievietes veikt abortus, lai nodrošinātu viena bērna politiku. Tas savukārt rada vidi šādām šausminošām izdarībām.

Kāpēc gan cilvēki to dara, nemaz nebaidoties no soda? Kopš Mao Dzeduna kultūras revolūcijas, pilnīga vienaldzība pret cilvēka dzīvību ir kļuvusi par Ķīnas ikdienu. Ķīnas komunistu režīms ir pilnībā iznīcinājis jebkādas cieņas paliekas, kas veicinājis arī kanibālisma izplatīšanos.

Raksts portālā "Puaro.lv" ar bildēm, kas šeit ētisku apsvērumu dēļ netika pievienotas.