05.02.2014 13:38

Saistībā ar Hofmana nāvi arestēti četri cilvēki

Autors  www.delfi.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saistībā ar Hofmana nāvi arestēti četri cilvēki www.businessinsider.com

Četri cilvēki aizturēti izmeklēšanā par svētdien mirušā amerikāņu aktiera Filipa Seimora Hofmana iespējamo heroīna pārdozēšanu, trešdien vēsta raidsabiedrība BBC.

Arestu laikā Ņujorkā konfiscētas aptuveni 350 heroīna paciņas, ASV plašsaziņas līdzekļiem atklāja kāds anonīms avots policijā.

"Oskaru" ieguvušais 46 gadus vecais aktieris F. S. Hofmans svētdien atrasts miris savā mājā ar šļirci rokās. Līdzās atrada desmitiem paciņu, kurās, domājams, ir narkotikas.

Galīgais slēdziens par vīrieša nāves iemesliem vēl nav dots. Policija turpina restaurēt F. S. Hofmana dzīves pēdējo stundu notikumus, pētot novērošanas kameru ierakstus un viņa mājā atrastos datorus. Iepriekšējā dienā aktieris sešas reizes apmeklējis bankomātus, izņemot pavisam 1200 dolāru (888 eiro).

46 gadus vecais F. S. Hofmans jau maijā atzina, ka pēc 23 gadu atturības perioda atsāka lietot heroīnu.

Aktieris Holivudā filmējas kopš 1991. gada, un viņš piedalījies vairāk nekā 50 filmās. Četras reizes F. S. Hofmans nominēts prestižajai "Oskara" balvai un vienu reizi statueti saņēmis – par titullomu filmā "Capote" (2005).

Popularitāti F. S. Hofmans iemantoja ar dalību tādās filmās kā "Boogie Nights" un "The Big Lebowski", bet jaunākais kinodarbs, kurā skatītāji arī Latvijā viņu varēja redzēt uz lielajiem ekrāniem, bija "Bada spēļu" sāgas otrā filma "The Hunger Games: Catching Fire".

Janvāra vidū pirmizrādi piedzīvoja filma "God's Pocket", kurā F. S. Hofmanam bija uzticēta viena no galvenajām lomām, bet februāra izskaņā paredzēta pirmizrāde režisora Antona Korbeina filmai "A Most Wanted Man" ar F. S. Hofmana dalību.