03.02.2014 13:04

Krievijā par homoseksuālisma propagandu pie atbildības saukta devītklasniece

Autors  LETA/Newsru.com
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Krievijā par homoseksuālisma propagandu pie atbildības saukta devītklasniece mowingthelaw.com

Krievijā pirmo reizi pie atbildības par homoseksuālisma propagandu nepilngadīgo vidū saukta nepilngadīga persona, svētdien vēsa tīmekļa medijs "Znak".

Plašsaziņas līdzekļa rīcībā nonācis kādas Brjanskas apgabala mazpilsētas nepilngadīgo lietu komisijas lēmums, kas pieņemts 16. janvārī.

Dokumentā teikts, ka novembrī "profilaktiska darba" gaitā apzināta 9. klases skolniece, kas "sevi atklāti atzīst par netradicionālas seksuālas orientācijas personu".

Meitene "sistemātiski izplatījusi informāciju, kuras mērķis bijis radīt nepilngadīgajiem izkropļotu priekšstatu par tradicionālo un netradicionālo seksuālo attiecību sociālo vienlīdzību".

Dokumentā arī norādīts, ka meitene nav seksuāli uzmākusies vienaudzēm, tāpēc pret viņu nav ierosināta krimināllieta. Galu galā nolemts piemērot tādu atbildības mēru kā brīdinājums un iekļaut meiteni nepilngadīgo lietu inspekcijas uzskaitē.

Krievijā likums par homoseksuālisma propagandas aizliegumu nepilngadīgo vidū stājās spēkā pērn vasarā, tomēr līdz šim bija zināms tikai par šī likuma "upuriem" pieaugušo vidū.

Tā jūlijā Murmanskā par homoseksuālisma propagandu tika aizturēti tūristi no Nīderlandes. Viņiem trīs gadus aizliegts iebraukt Krievijā.

Kas attiecas uz bērniem, tad viņi līdz šim bija kļuvuši par homofobu amatieru upuriem. Homofobi izveidojuši tīmekļa kopienu, kuras mērķis bijis apzināt homoseksuāļus nepilngadīgo vidū.

Pēdējie ievilināti lamatās, bet pēc tam ar viņiem veiktas "audzinošas sarunas", turklāt upuri arī izsmieti un apņirgti. Visus pazemojumus cīnītāji pret homoseksuāļiem uzfilmējuši un ievietojuši tīmeklī.