22.10.2013 10:14

Aktrise: "Bērns šobrīd ir vissvarīgākais... Nevis mana figūra"

Autors  Kasjauns.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Britu aktrise un modele Dženifera Elisone ar dēliem Hariju un Bobiju. Britu aktrise un modele Dženifera Elisone ar dēliem Hariju un Bobiju. www.kasjauns.lv

Sabiedrība kļuvusi tik neiecietīga pret sievietēm, kuras tikko kļuvušas par māmiņām un dažu nedēļu laikā nav atguvušas agrāko svaru...

Britu aktrisi, modeli, dziedātāju un TV personību Dženiferu Elisoni sadusmojuši netaktiskie komentāri internetā par viņas "lieko svaru", ko jaunā māmiņa uzkrājusi grūtniecības laikā un nav vēl radusi iespēju nomest. 30 gadus vecā Dženifera visiem šiem komentētājiem (kas, visticamāk, pat nezina, kā ir iznēsāt bērnu) uzrakstījusi atbildi savā "Twitter" blogā, paskaidrojot, ka šobrīd viņas dzīvē vissvarīgākie ir abi dēli, nevis raizes par figūru.

Kopā ar atbildes vēstuli kritizētājiem Dženifera "Twitter" blogā ievietojusi ģimenisku bildīti, kurā viņa redzama slimnīcā kopā ar abiem bērniem – trīs gadus veco dēlu Bobiju un trīs mēnešus veco dēlu Hariju.

"Visiem šausmīgajiem cilvēkiem, kas raksta komentārus par manu svaru... Es laidu pasaulē bērnu tikai pirms 12 NEDĒĻĀM! Iegaumējiet, dēliņš šobrīd ir mana prioritāte, nevis mani parametri!! Zināšanai: esmu laimīgākā sieviete pasaulē ar diviem puikām, kuru dēļ būtu gatava dzīvību atdot. LAI JUMS VEICAS!"

Nedaudz vēlāk Dženifera Elisone pievienoja papildu komentāru, norādot: "Pat tad, kad būšu atgriezusies pie 8. drēbju izmēra ar diviem bērniem, jūs aizvien sēdēsiet pie saviem datoriem skābi un saīguši. Skumji."

Dženifera Elisone skatītājiem pasaulē vislabāk pazīstama kā balerīna Mega Žirī no 2004. gadā izdotā Holivudas mūzikla "Operas spoks". 2005. gadā britu žurnāla "Nuts" lasītāji atzina Elisoni par "seksīgāko blondīni pasaulē", otrajā vietā atstājot modeli Viktoriju Silvstedu, bet trešajā popzvaigzni Britniju Spīrsu. 2008. gadā briti Elisonei piešķīra arī "Gada glītākā dupsīša" balvu.