08.07.2016 14:45

Daudzviet Latvijā sākas autoceļu remontdarbi

Autors  BNS
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Daudzviet Latvijā sākas autoceļu remontdarbi foto.delfi.lv

Daudzviet Latvijā uz autoceļiem sākušies remontdarbi.

Sākušies remontdarbi uz Jelgavas šosejas (A8) Ozolniekos, tāpēc divu kilometru garā posmā noteikts ātruma ierobežojums 50 km/h.Tāpat Zemgalē turpinās būvdarbi uz autoceļa Rīgas HES-Jaunjelgava (P85) posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā. Lai šķērsotu septiņus luksoforu posmus, jārēķinās ar papildu pusstundu, līdzīga situācija arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā (P73).

Būvdarbi notiek arī uz Bauskas šosejas (A7) un posmā no Bauskas līdz Grenctālei, kur ir jārēķinās ar papildus 20 minūtēm ceļā.Vidzemē būvdarbi turpinās uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža (A3) ceļa posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam un satiksme tiek regulēta ar luksoforiem, tāpēc jārēķinās ar papildu pusotru stundu ceļā.

Arī uz Siguldas šosejas Līgatnē turpinās darbi un ir luksofori, kā arī uz Vecpiebalgas ceļa (P30) autovadītājiem ir jārēķinās ar diviem luksoforu posmiem un papildus 40 minūtēm ceļā.Kurzemē uz Klaipēdas šosejas (A11) posmā no Nīcas līdz Rucavai autovadītājiem jārēķinās ar diviem luksoforu posmiem, kā arī papildu pusstundu ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava-Bārta-Dubeņi-Grobiņa (P113).

Latgalē uz ceļa Rēzekne-Daugavpils (A13) darbi norisinās vairākos posmos. Posmi, kuros satiksmi regulē luksofori, ir pie Rēzeknes Kārsavas virzienā, pie Rušonu ezera un pirms Lietuvas robežas. Katrā no tiem jārēķinās ar papildu laiku ceļā līdz 15-20 minūtēm.Pie Rēzeknes jārēķinās arī ar satiksmes ierobežojumiem Rēzeknes apvedceļa (A15) remontdarbu laikā.

Pilna informācija par būvdarbiem valsts autoceļu tīklā ir pieejama VAS Latvijas Valsts ceļi mājaslapā www.lvceli.lv, kā arī pa diennakts bezmaksas informatīvo telefonu 80005555, kā arī aplikācijā Waze.