05.09.2013 10:52

Kaspars Dimiters pieprasa Latvijā pieņemt likumu par homoseksuālisma propagandas aizliegumu

Autors  Spektrs.com
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kaspars Dimiters pieprasa Latvijā pieņemt likumu par homoseksuālisma propagandas aizliegumu www.spektrs.com

Dziesminieks Kaspars Dimiters un Līga Dimitere Latvijas valsts amatpersonām nosūtījuši vēstuli "Ģimenes prasība", kurā pauž viedokli par likuma pieņemšanu sakarā ar homoseksuālisma propagandas aizliegumu Latvijā.

"Lai aizsargātu bērnus no informācijas, kas noliedz ĢIMENES VĒRTĪBU, Krievijas valsts dome 2013. gada 11. jūnijā pieņēma likumu par netradicionālo seksuālo attiecību propagandas aizliegumu nepilngadīgo vidū. 30. jūnijā to parakstīja Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Šobrīd likums jau darbojas Sanktpēterburgā, Arhangeļskā, Kostromā, Rjazaņā, Novosibirskā, Magadanā, Samārā, Kaļiņingradā, Irkutskā, Krasnodarā, Čukotkā un Baškirostānā.

Traktējot šo likumu, atsevišķos reģionos tiek lietota nedaudz atšķirīga terminoloģija, aizliegumu attiecinot kā uz homoseksuālisma propagandu kopumā, tā atsevišķi izceļot homoseksuālisma, vīriešu piegulēšanas (мужеложства), lesbisma, biseksuālisma un transgenderisma porpagandas aizliegumu. Dažos reģionos likums pieņemts vienoti ar likumu, kas aizliedz arī pedofilijas propagandu.

Likuma paskaidrojošajā daļā minēts, ka ar jēdzienu "homoseksuālisma propaganda" jāsaprot "mērķtiecīga un nekontrolēta darbība, lai izplatītu informāciju, kas var ļaundabīgi ietekmēt kā bērnu veselību, tā bērnu tikumisko un garīgo attīstību, veidojot izkropļotus bērnu priekštatus par tradicionālu un netradicionālo seksuālo attiecību sociālo līdzvērtību".

2014. gadā Latvija zaudēs savu pēdējo ekonomiskās suverenitātes zīmi – nacionālo valūtu LATU. Reizē ar eiro ieviešanu, Latvija diktāta līmenī kļūs pilnīgi atkarīga no Eiropas Savienības, kur homoseksuālisms jau oficiāli padarīts par amorālu dogmu (parlamentāru diskusiju līmenī par tādu jau gatavojas padarīt arī pedofiliju un incestu), ģimenes aizstāvjiem kļūstot par likumīgi apkarojamiem noziedzniekiem.

Prasām ārkārtas veidā pieņemt likumu par homoseksuālisma propagandas aizliegumu, analoģisku tam, kāds pieņemts Krievijas valsts domē, arī Latvijas valstī aizliedzot "mērķtiecīgu un nekontrolētu darbību, lai izplatītu informāciju, kas var ļaundabīgi ietekmēt kā bērnu veselību, tā bērnu tikumisko un garīgo attīstību, veidojot izkropļotus bērnu priekštatus par tradicionālu un netradicionālo seksuālo attiecību sociālo līdzvērtību".

Aicinām pilsoņus un nepilsoņus būt vienotiem ar Krievijas tautu un tās valdību, kas drosmīgi pieņēmusi savai valstij un visai cilvēcei tik izšķiroši svarīgo likumu.

Ja Latvijas 100 gudrie un viens prezidents šādu likumu nepieņems, tie apliecinās savu nostāšanos pēdējo cilvēcības pazīmju noārdītāju jeb Antikrista armijas pusē. Mēs esam Kristus bērni. Ar savu lēmumu un rīcību aplieciniet, kas esat jūs."