18.03.2013 17:29

Ķekavas uzņēmēji satiekas kino ballē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Doles tautas nams. Doles tautas nams. latvia.travel

15. martā Ķekavas novada uzņēmēju padomes rīkotā balle Ķekavā, Doles Tautas namā, pulcēja aptuveni 80 uzņēmēju no Ķekavas, Mārupes, Tukuma, Rīgas.

Pasākums tika atklāts ar Ķekavas novada uzņēmēju padomes valdes priekšsēdētājas Zanes Ešenvaldes svinīgo uzrunu, kurai sekoja Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Roberta Jurķa un Tukuma uzņēmēju kluba apsveikums. Balle tika aizvadīta kino noskaņā. Vakara gaitā apmeklētāji vēroja mēmo kino, tematisko izstādi, mīma priekšnesumu, kurā tika iesaistīti arī paši uzņēmēji. Tāpat uzņēmējiem tika prezentēta Ķekavas novadā "Fast cinema" projektā tapusī īsfilma un improvizācijas teātra "Impro vide" aktieru uzvedums, proti, parodija par priekšnieku un padoto.

Uzņēmēji iejutās aktieru lomā, nofotografējoties uz sarkanā paklāja fotogrāfu Jāņa Liflanda un Kristapa Sietiņa foto studijā. Visa vakara garumā apmeklētāji labprāt baudīja kvalitatīvo un garšīgo kafiju īpaši izveidotajā kafijas bārā, ko nodrošināja pasākuma atbalstītāji "ABSI "maiņas darījumu forums. 

Par muzikālo pavadījumu pasākuma laikā rūpējās mūziķu trio – vijolniece Ilze Tomaševska, basģitārists Pēteris Kotans un ģitārists Mārtiņš Antāns, kuri atskaņoja mūziku no populārām kinofilmām. Vēlāk, sapulcējot cilvēkus uz deju grīdas, apmeklētājus priecēja grupa "Disko drostaliņas". Vakars bija piepildīts ar patīkamām emocijām, un tika dibināti jauni biznesa kontakti. Balle guva labas atsauksmes no apmeklētājiem un organizatori cer nākamgad pulcēt vēl lielāku uzņēmēju skaitu, informē Krista Brauere, Ķekavas novada uzņēmēju padomes pārstāve.