20.12.2012 16:44

Rīgā un Jūrmalā uzņem Bolivudas filmu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. arhīvs

21.decembrī Jūrmalā, bet 20. decembrī un pirmssvētku brīvdienās galvaspilsētā, tiks uzņemti kadri topošajai Bolivudas filmai.

Latvijas filmu studija SIA "Sun & Moon Pictures Intl" sadarbībā ar Indijas producējošo kompāniju "Wide Frame Pictures" un "Indo Soviet Films" šajā nedēļā Latvijā uzņem romantisku komēdiju "Akaash Vani" ("Akaš Vani"), kuras režisors ir Bolivudā pazīstamais Luv Ranjan (Luvs Randžans) un galvenais aktieris - jaunā zvaigzne Kartikeya Tiwari (Kartikeija Tivari).

Filmas stāsts ir par diviem jauniešiem, kuri neprātīgi iemīlējušies viens otrā. Taču viņu kopā būšanu grūtāku, padara attālums, kas viņus šķir, jo puisim uz laiku nākas dzīvot Rīgā kā ārzemju studentam. Taču pat attālums, kas viņus šķir, nespēj traucēt viņu mīlestību.

Tā tipiska Bolivudas filma ar dziesmām un dejām, kuras uzņemšanu klātienē 21. decembrī varēs vērot Jūrmalas iedzīvotāji, bet divas dienas pirms Ziemassvētkiem – rīdzinieki, informē Astra Spalvēna, Nacionālā kino centra filmu nozares informācijas vadītāja.

Filmas video rullīti iespējams noskatīties šeit.