17.07.2018 12:56

Lielajā Līgo parka festivālā uzstāsies populāri latviešu mūziķi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Lielajā Līgo parka festivālā uzstāsies populāri latviešu mūziķi www.foto.delfi.lv

3. augustā Stopiņu novada Līgo parka estrādē, kā katru gadu, norisināsies Lielais Līgo parka vasaras festivāls, kurā būs iespēja baudīt vairāku labi zināmu latviešu mūziķu uzstāšanos, kā arī ballīti pēc pusnakts.

No plkst. 19.00 estrādi pieskandinās grupas "Apvedceļš", "Dakota", "Galaktika", "Kantoris 04", "Zeļļi", "Klaidonis", "Tequila Band" un "Rumbas kvartets", bet mūzikas gardēžus noteikti iepriecinās latviešu estrādes leģendas Žorža Siksnas uzstāšanās. Ieeja pasākumā ir no plkst. 18.00, informē festivāla producents Jānis Gailītis.

Pēc pusnakts pie DJ pults stāsies Roberts Lejasmeijers un iegriezīs patiesi karstu vasaras ballīti, bet pasākuma konferansjē lomā iejutīsies jaunais talantīgais dziedātājs Mārtiņš Ruskis, norāda festivāla producents.

"Stopiņu novada Līgo parks, kas izveidots pirms trīsdesmit gadiem – 1988. gadā –, ir izveidojies par dabisku kultūrvēsturisku latviskā mantojuma saglabāšanas vietu un izziņas avotu, turklāt tas ir pirmais parks pasaulē, kur pagodināti latvju raksti: šeit apskatāmas vienpadsmit latvju rakstu zīmju akmens skulptūras, kuru autors ir izcilais tēlnieks Uldis Sterģis. Un, manuprāt, šā parka plašā brīvdabas estrāde ir lieliska vieta svētku svinēšanai un pasākumu rīkošanai. Tāpēc aicinu vasaras noslēdzošo mēnesi iesākt ar īpašu noskaņojumu īpašā pasākumā," uzsver J. Gailītis.

Viņš arī mudina ieplānot savu labas latviešu mūzikas piedzīvojumu laikus, neatliekot biļešu iegādi uz pēdējo brīdi, jo pasākuma dienā biļetes būs dārgākas. Tās iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un vietnē www.bilesuparadize.lv.