10.07.2018 16:18

Festivāls "Jūras pērle" izsludina Merilinas Monro dubultnieču konkursu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Festivāls "Jūras pērle" izsludina Merilinas Monro dubultnieču konkursu publicitātes

Merilina Monro ir stila ikona un sievišķības etalons, viena no visspilgtākajām un noslēpumainākajām Holivudas "zelta laikmeta" pārstāvēm. Slavenā aktrise ir arī starptautiskā teātra un kino mūzikas festivāla "Jūras pērle" emblēma, tādēļ organizatori aicina iejusties viņas dubultnieces lomā.

"Madonna, Lēdija Gaga, Mišela Viljamsa, Skārleta Johansone, Gvena Stefani – visas šīs slavenās sievietes tādā vai citādā veidā centās pārņemt Merilinas stilu. Kādēļ gan nepievienoties šai plejādei un nepielaikot spožo Holivudas tēlu?" norāda pasākuma rīkotāji.

Lai piedalītos Merilinas Monro dubultnieču konkursā, ir jānosūta pieteikums ar dalībnieces fotogrāfiju uz elektroniskā pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Konkursa fināls un galvenās balvas piešķiršana notiks 21. jūlijā Jūrmalas atpūtas kompleksā "X.O Beach Lounge & Club" Turaidas iela 1.

Konkursa pirmās vietas ieguvēja kļūs par festivāla "Jūras pērle" seju – būs ikdienas fotosesijas ar teātra un kino zvaigznēm, kā arī iznāciens uz lielās skatuves goda viešņas statusā. Pārējās konkursa dalībnieces gaida biļetes uz festivāla koncertiem un citi patīkami pārsteigumi, informē pasākuma organizatori.

"Norma Džīna Beikere jeb Merilina Monro ir zvaigzne, kuras tēls iemieso ne tikai XX gadsimta amerikāņu kinematogrāfiju, bet arī kino kopumā, tādēļ izvēlējāmies šo tēlu mūsu festivāla logotipam," stāsta producentu firmas "Amber Way" vadītāja Ilona Anna Kuzņecova.

Starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls "Jūras pērle" notiks no 30. jūlija līdz 3. augustam Jūrmalā Dzintaru koncertzālē. Šogad kūrortu apmeklēs vairāk nekā 140 populāru aktieru, režisoru, producentu, scenāristu, komponistu no Krievijas, Latvijas, Lietuvas un citām valstīm. Skatītājus gaida piecas neaizmirstamas dienas kopā ar iemīļotajiem māksliniekiem – koncerti, sporta spēles pludmalē, radošās tikšanās, ballītes un daudz kas cits.

Katru dienu festivāla vakara programma turpināsies ar afterparty pludmales kompleksā "X.O Beach Lounge & Club", kur daudz privātākā gaisotnē būs iespēja tikties ar festivāla viesiem un paklausīties populāru muzikālo kolektīvu un mākslinieku uzstāšanos, vēsta pasākuma rīkotāji.