26.04.2018 12:21

"Instrumenti" ar efektīgu video izsludina papildkoncertu Siguldā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Instrumenti" ar efektīgu video izsludina papildkoncertu Siguldā publicitātes

Grupa "Instrumenti" paziņojusi par papildkoncertu albuma "Atkala" koncertu sērijai Siguldas pilsdrupu estrādē. Iepriekš 15. un 16. jūnijā plānotajiem koncertiem sekos arī trešais – 17. jūnijā.

"Visi trīs Siguldas koncerti būs intensīvi un jaudīgi; esam ļoti priecīgi ar grupu "Instrumenti" atklāt vasaru ar tādu kā nelielu "Instrumenti" festivālu vienā no gleznainākajām vietām Latvijā – Siguldas pilsdrupās," grupas paziņojumā paudis "Instrumenti" mūziķis Reinis Sējāns.

Koncertos grupai uz skatuves pievienosies lielisks pavadošo mūziķu sastāvs – Valters Sprūdžs, Rūdolfs Dankfelds un Miķelis Putniņš.

Līdz ar papildus koncerta datuma izziņošanu, "Instrumenti" piedāvā arī filmas "Kriminālās ekselences fonda" radošās komandas, režisora/scenārija autora Oskara Rupenheita un producenta/operatora Jura Pīlēna, veidotu īsfilmu kā ieskatu "Instrumenti" mūziķu saspringtajā ikdienā, koncertiem tuvojoties.


Biļetes uz "Instrumentu" koncertiem nopērkamas "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un www.instrumenti.in. Pieejamas atlaides Siguldas ID kartes īpašniekiem, kā arī īpašs piedāvājums ģimenēm ar bērniem.