03.04.2018 11:25

Ineta Rudzīte uzstāsies Siguldā ar romantisku franču dziesmu soloprogrammu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ineta Rudzīte uzstāsies Siguldā ar romantisku franču dziesmu soloprogrammu publicitātes

20. aprīlī plkst. 19.00 Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis" ar unikālu un romantisku, mīlestības pilnu franču dziesmu jeb šansonu programmu "La Vie En Rose" uzstāsies dziedātāja Ineta Rudzīte.

Repertuārā iekļautas populāras dziesmas no franču zelta repertuāra (Edīte Piafa, Džo Dasēns, Dalida, Lara Fabiana, Mireija Matjē u.c.), informē pasākuma organizatori.

"Franču šansoni ir viens no iemesliem, kāpēc vēlējos apgūt franču valodu. Jo katra dziesma izstāsta kādu stāstu, kas skar ikvienu no mums. Stāstu par nelaimīgu vai galvu reibinošu mīlestību, skaistu satikšanos vai skumju šķiršanos. Šos stāstus arī izdziedu savos koncertos," – tā saka pati Ineta Rudzīte.

"La Vie En Rose" akordeonista Kaspara Gulbja, pianista Edgara Jasa un kontrabasista Norberta Skrauča pavadījumā ir ne tikai koncerts. Vakara gaitā būs iespējams vairāk uzzināt par franču šansonu vēsturi, kā arī iedziļināties dziesmu tekstu nozīmē. Tāpat īpaši piedomāts par tērpiem un scenāriju, lai klausītāji, baudot pasākuma gaisotni, spētu izjust Francijas šarmu, vēsta organizatori.