09.02.2018 12:21

Māras Zālītes un Ulda Marhileviča traģikomiskā dziesmu spēle "Tobāgo!" svētdien uz Dailes teātra skatuves

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Māras Zālītes un Ulda Marhileviča traģikomiskā dziesmu spēle "Tobāgo!" svētdien uz Dailes teātra skatuves publicitātes

11. martā plkst. 15 un 19 uz Dailes teātra skatuves būs skatāms Māras Zālītes un Ulda Marhileviča traģikomiskās dziesmu spēles "Tobāgo!" atjaunotais iestudējums, kas 2017. gadā ar lieliem panākumiem tika izrādīts Latvijas pilsētu estrādēs un koncertzālēs. Šīs izrādes tiks veltīta Dailes teātra leģendārās aktrises Olgas Dreģes 80 gadu jubilejai.

Tāpat kā visās izrādēs pagājušajā vasarā un rudenī, arī abās 11. marta izrādēs pie klavierēm būs "Tobāgo!" mūzikas autors – komponists Uldis Marhilevičs, kurš 2002. gada "Spēlmaņu naktī" saņēma balvu kā labākais mūzikas autors dramatiskajā teātrī, bet izrādē skanošās dziesmas "Un tūkstoškārt", "Ai, cik maigi uz sejas krīt sniegs" u.c. tika apkopotas albumā.

Ievērības cienīgs ir fakts, ka šī savulaik skatītāju tik iemīļotā izrāde Dailes teātrī tika spēlēta sešas sezonas – no 2001. līdz 2007. gadam, parādot to vairāk nekā 120 reižu.

Šajā dienā klajā nāks un tiks prezentēts arī DVD ar "Tobāgo!" ierakstu, un pirmie to savā īpašumā varēs iegādāties abu 11. marta izrāžu skatītāji.

Galvenajās lomās: Aija Dzērve un Mārcis Maņjakovs (Latvijas Nacionālais teātris). Lomās: Sarmīte Rubule, Olga Dreģe, Jānis Paukštello, Katrīne Pasternaka, Juris Kalniņš, Mārcis Maņjakovs, Juris Frinbergs, Indra Briķe, Madara Botmane (Latvijas Nacionālais teātris), Varis Vētra, Andris Bērziņš u.c. Režisors – Valdis Liepiņš (1966-2017).

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.