21.08.2012 13:25

Ropažos rudens nāk ar jauniem kultūras notikumiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažu Kultūras un izglītības centrs. Ropažu Kultūras un izglītības centrs. www.ropazi.lv

No septembra Ropažu Kultūras un izglītības centrā gaidāmi daudzi jauni pasākumi.

 

23. septembrī Ropažu Kultūras centrā tiks izdzīvotas karaliskas ģimenes kaislības, kur valda mīla un naids vienkopus – Džeimsa Goldmena populārajā izrādē "Lauva Ziemā" ar Zani Jančevsku un Juri Kalniņu galvenajās lomās.

Lai neskumtu, ka dienas kļūst īsākas, jau septembrī piedāvājam vairākus kino seansus gan Ropažos, gan Zaķumuižā, piemēram, dokumentālo filmu "Vai viegli būt jaunam" un filmas turpinājumu "Vai viegli? Pēc 20 gadiem". Kā arī Lielā Kristapa jaunāko Latvijas multiplikācijas filmu programmu bērniem, kuru 30. septembrī pulksten 12 gan Zaķumuižas klubā, gan Ropažu kultūras un izglītības centrā izrādīs vienlaikus.

Savukārt oktobrī kino gardēžus atkal priecēs "Kinopunkts!".

Aktīvās atpūtas piekritējiem un katram, kas vēlas tuvāk iepazīt savu novadu, 8. septembrī jau piekto reizi notiks Velobrauciens pa Ropažu novada kultūrvēsturiskajām vietām – "Ar velo pa novadu".

Ikviens šī Pierīgas novada iedzīvotājs varēs arī parādīt savus talantus fotografēšanā un apstrādē, jo tiks izsludināts fotokonkurss "Dzīve Ropažu novadā". Konkurss ilgs gada garumā un tiks sadalīts pa gadalaikiem, vēsta portāls "Ropaži.lv".