07.02.2018 10:23

"Instrumenti" izziņo vasaras koncertus Siguldā un publicē jaunu mūzikas video

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Instrumenti" izziņo vasaras koncertus Siguldā un publicē jaunu mūzikas video Iveta Gabaliņa

Grupa "Instrumenti" 15. un 16. jūnijā sniegs brīvdabas solo koncertus Siguldas pilsdrupu estrādē. Līdz ar biļešu tirdzniecības sākumu publicēts arī jauns videoklips dziesmai "HES un tu".

""Instrumenti" gaidāmie koncerti Siguldas pilsdrupu estrādē būs jaudīgi – vajadzīgo enerģiju esam krājuši jau labu laiku un līdz jūnija vidum to turpināsim lādēt. Kaļam plānus šovam, kas pārsitīs to, ko esam darījuši līdz šim. Šoreiz iesim vēl tālāk un rausim visus klausītājus sev līdzi," grupas oficiālajā paziņojumā citēts "Instrumentu" mūziķis Reinis Sējāns.

Trešdien jau sākusies koncertu biļešu tirdzniecība – tās iespējams iegādāties "Instrumenti" mājas lapā un "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās. Pirmās pārdošanā palaistās biļetes pieejamas par zemāku cenu. Pieejamas atlaides Siguldas ID kartes īpašniekiem, kā arī īpašs piedāvājums ģimenēm ar bērniem.

"HES un tu" ir trešais singls un video no pagājušā gada nogalē izdotā "Instrumenti" albuma "Atkala". "HES un tu" videoklipa režisors ir Andris Freidenfelds.