13.11.2017 12:11

Foto: Atklāta Ķekavas putnu fabrikai veltīta izstāde

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Atklāta Ķekavas putnu fabrikai veltīta izstāde Ķekavas novada pašvaldība

Ķekavas Novadpētniecības muzejā atklāta izstāde "Ķekavas putnu fabrikai 50", kas veltīta vienam no novada lielākajiem uzņēmumiem, sveicot apaļajā pastāvēšanas gadadienā. Ekspozīcija par Ķekavas putnu fabrikas un Ķekavas novada attīstību skatāma līdz 30. decembrim.

Novērtējot Ķekavas putnu fabrikas nozīmīgo lomu visa novada attīstībā, AS "Putnu fabrika "Ķekava"" aizvadītajā mēnesī saņēma Ķekavas novada uzņēmēju gada balvu kā "Gada uzņēmējs 2017" un atzinību nominācijās "Lielākais nodokļu maksātājs" un "Gada eksportētājs". 

Turpinot uzņēmuma dibināšanas gadadienas svinības, Ķekavas Novadpētniecības muzejā atklāta jauna izstāde par Ķekavas putnu fabrikas attīstību pusgadsimta garumā, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

Uz izstādes atklāšanu 9. novembrī bija ieradušies esošie un bijušie fabrikas darbinieki, lai dalītos savā pieredzē un atmiņās, kā arī palīdzētu papildināt informāciju par muzeja krājuma fotogrāfijās redzamajiem notikumiem un cilvēkiem.

Atklāšanas pasākumā piedalījās arī tā laika fotogrāfs Pēteris Kāpiņš, kurš iepriekš dāvināto fotogrāfiju arhīvu solījās papildināt ar citiem fotomateriāliem no personīgā arhīva, norāda pašvaldībā.