23.10.2017 10:05

"Labvēlīgais tips" ar vērienīgu šovu "Arēnā Rīga" noslēgs jubilejas koncertturneju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
"Labvēlīgais tips" ar vērienīgu šovu "Arēnā Rīga" noslēgs jubilejas koncertturneju Agris Semēvics

Grupa "Labvēlīgais tips" piektdien, 27. oktobrī, ar vērienīgu šovu "Arēnā Rīga" noslēgs koncertturneju "Sudrabkāzas", kas tika rīkota par godu grupas ceturtdaļgadsimta jubilejai.

Koncertā, kurā grupa uz skatuves kāps savā tradicionālajā sastāvā – Andris Freidenfelds (balss), Normunds Jakušonoks (balss, taustiņi), Ģirts Lūsis (balss, ģitāra), Kaspars Tīmanis (balss, trombons), Oskars Ozoliņš (trompete, balss), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (ģitāra), Haralds Stenclavs (taustiņi) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti).

Grupas dalībnieki neslēpj gandarījumu par veiksmīgi aizvadīto koncertturneju, kuras laikā viņi uzstājušies pārpildītās Latvijas koncertzālēs. "Ceram, ka arī Rīgas publikai mūsu šovs patiks, jo, kā liecina soctīklos saņemtās atsauksmes, cilvēkiem "Sudrabkāzas" ir ļoti gājušas pie sirds," priecājas mūziķi, sakot paldies par koncertu apmeklētāju pozitīvajām un jautrajām atsauksmēm.

Koncertā skanēs gan grupas populārākie un klausītāju iemīļotie hīti "Alumīnija cūka", "Čiekurs egles dēls", "Naukšēnu disko", "Pīrādziņ, nāc ārā!", "Frāzes", "Omnibuss", kā arī, protams, skaņdarbi no grupas jaunākā veikuma – albuma "Kaste", kas dienasgaismu jau tradicionāli ieraudzīja 1. aprīlī. "Labvēlīgajam tipam" koncertā pievienosies īpašie viesi – dziedātāja Elza Rozentāle un deju grupa "Fandango".

Grupas producents Ģirts Lūsis uzsver: sakarā ar publikas lielo interesi par Rīgas koncertu, tirdzniecībā tiek laistas iepriekš neplānotas sēdvietas "Arēna Rīga" tribīņu augšējā 3. stāvā. Biļetes uz 27.oktobra koncertu vēl var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī internetā.