11.09.2017 11:37

Ar nakts pārgājienu un Pateicības dienu vasaras sezonu noslēgs Ziedoņa muzejs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ar nakts pārgājienu un Pateicības dienu vasaras sezonu noslēgs Ziedoņa muzejs arhīvs

Imanta Ziedoņa muzejs Murjāņos ar neierastiem pasākumiem 15. un 17. septembrī noslēgs pirmo muzeja vasaras sezonu, informēja muzeja pārstāve Alise Pabērza. Piektdien muzejs aicina uz neierastu pasākumu muzejā – pārgājienu naktī "Varenā tumsa".

Pulcēšanās pārgājienam sāksies plkst. 20.00 un līdz ar tumsas iestāšanos tiks dots starts 3-4 stundas ilgam pārgājienam, kura laikā ar dažādiem interesantiem uzdevumiem varēs iepazīt Ziedoņa muzeju un tuvāko apkārtni, lai... pazustu, meklētu un atkal atrastu – sevi, citus un sevi starp citiem.

Pasākumam ir ierobežots dalībnieku skaits, tāpēc ir nepieciešama iepriekšēja reģistrācija. Plašāka informācija par pasākumu šeit.

Savukārt svētdien muzejā norisināsies Pateicības diena, kurā ciemoties muzejā tiek aicināti gan muzeja draugi, atbalstītāji un regulārie apmeklētāji, gan tie, kuri vēl nav paspējuši šajā sezonā paviesoties muzejā. Šajā dienā muzejs būs atvērts no plkst. 11.00 līdz 20.00. Plkst. 19.00 Pateicības diena Ziedoņa muzejā noslēgsies ar gongu koncertu "Tik un tā skan".

Jāatgādina, ka Imanta Ziedoņa muzejs "Dzirnakmeņi" Murjāņos ir sezonāls muzejs. Šogad muzejs vasaras sezonu noslēgs 1. oktobrī. Līdz tam muzeju ikviens ir aicināts apmeklēt no trešdienas līdz svētdienai plkst. 11–18.