14.07.2017 10:20

Augustā Siguldā paredzētais Skaņu un garšas festivāls nenotiks

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Augustā Siguldā paredzētais Skaņu un garšas festivāls nenotiks ieklausiesgarsa.lv

12. augustā Siguldā paredzētais Skaņu un garšu festivāls tiek pārcelts. "Visas uz Skaņu un garšu festivālu iegādātās ieejas kartes būs derīgas uz 2018. gada festivālu, par kura norises vietu, laiku un potenciālajiem dalībniekiem mēs paziņosim līdz 30. oktobrim," informē pasākuma rīkotāji "Primavera Sound/Digg Deep MGMT".

"Paldies visiem mūzikas un gastronomijas gardēžiem, kuri apmeklēja festivālu iepriekšējā gadā un gatavojās to darīt arī šogad. Mēs joprojām ticam, ka šādi brīvi, kvalitatīvi un skaisti dārza svētki sabiedrībai ir nepieciešami, un, kaut arī mēs neatlaidīgi strādājām pie tā, lai festivāls notiktu arī šajā gadā, taču diemžēl finansiālu apsvērumu dēļ festivālu mums šogad nākas atcelt", ierakstā Facebook informē festivāla organizators Aldis Hofmanis.

Visas uz šāgada Skaņu un garšu festivālu iegādātās ieejas kartes būs derīgas 2018. gada festivālā, par kura norises vietu, laiku un potenciālajiem dalībniekiem organizatori sola paziņot līdz 30. oktobrim.

Ja kāds no ieejas karšu īpašniekiem vēlas atgūt naudu par ieejas karti, ir jāaizpilda pieteikuma veidlapu, kuru var atrast www.bilesuserviss.lv. Aizpildītu veidlapu jāsūta uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai jānodod Rīgas Kongresu nama kasē līdz šāgada 12. novembrim.