02.05.2017 18:35

Noskaidroti konkursa "Maksimālisti" trešā mēneša uzvarētāji, starp tiem – deju kolektīvs no Ķekavas novada

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jauniešu deju kolektīvs "Katlakalns" Jauniešu deju kolektīvs "Katlakalns" Deju kolektīva "Twitter" konts

Noslēdzoties tautas balsojumam mājaslapā www.maksimalisti.lv, noskaidroti konkursa "Maksimālisti" trešā mēneša balvu ieguvēji. Kategorijā "Kolektīvs" atbalstu sava sapņa īstenošanai 1500 eiro apmērā ieguvis jauniešu deju kolektīvs "Katlakalns" no Ķekavas novada.

Kategorijā "Kolektīvs" ar 13 652 balsu skaitu uzvarēja jauniešu deju kolektīvs "Katlakalns" no Ķekavas novada, iegūstot 1500 eiro atbalstu kopīgam sapnim – dalībai festivālā Melnkalnē, informē SIA "Maxima Latvija" komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

Jauniešu deju grupa, aktīvi gatavojoties XXVI Vispārējiem latviešu dziesmu un XVI deju svētkiem, vēlas latviešu dejas parādīt pasaulē, ko konkursā gūtais atbalsts ļaus arī īstenot. Kolektīvam uzvarēt palīdzēja ļoti aktīvā darbība sociālajos tīklos vēl pēdējā balsošanas dienā un darbu sadale dalībnieku starpā.

Kategorijā "Indivīds" atbalstu 500 eiro apmērā ieguvusi ūdens aerobikas trenere no Balviem, savukārt kategorijā "Ģimene" 1000 eiro atbalstu ieguvusi suņu frisbija entuziastu ģimene no Ogres novada, norāda J. Beseris.

Kopumā martā tika saņemti 55 pieteikumi, par kuriem balsot bija iespējams aprīlī. Kategorijā "Indivīds" tika saņemti 17 pieteikumi, no kuriem 14 pretendēja uz mēneša atbalstu, bet trīs uz "Grand Prix" konkursa noslēgumā. Kategorijā "Ģimene" bija pieteikušās 9 ģimenes, no kurām 8 pretendēja uz mēneša atbalstu un viena uz "Grand Prix". Savukārt kategorijā "Kolektīvs" pieteicās 29 apvienības, no kurām 22 vēlējās iegūt mēneša atbalstu, bet 7 – "Grand Prix".

Pieteikumi tika saņemti no Kokneses, Balviem, Ķekavas, Liepājas, Rēzeknes, Jelgavas, Rīgas, Limbažiem, Aglonas un citām Latvijas pilsētām, vēsta "Maxima Latvija" pārstāvis.

Konkurss "Maksimālisti" turpinās, un dalībnieki var pieteikties atbalstam kādā no trim kategorijām – "Indivīds", „Ģimene" vai „Kolektīvs" – sniedzot izklāstu par savu sapni, vēlmi vai vajadzību un papildinot to ar vizuāliem materiāliem.

Pieteikšanās laikā dalībniekiem jāizvēlas vai piedalīties mēneša balsojumā vai arī cīnīties par "Grand Prix", iesaistot savus atbalstītājus un aicinot balsot ar sociālo tīklu palīdzību, jo konkursa „Maksimālisti" uzvarētājus nosaka tautas balsojums. Gan mēneša, gan "Grand Prix" uzvarētāji katrā kategorijā tiek noteikti pēc vislielākā balsu skaita mājaslapā www.maksimalisti.lv, skaidro J. Beseris.

Kā jau minēts, katru mēnesi, no 1. februāra līdz 29. jūnijam, indivīdiem ir iespēja iegūt 500 eiro atbalstu, ģimenēm – 1000 eiro, bet kolektīviem – 1500 eiro. Savukārt, pretendējot uz "Grand Prix", katras kategorijas uzvarētāji ar augstāko balsu skaitu attiecīgi saņems 1000 eiro, 2000 eiro un 3000 eiro.

Pieteikumus konkursam mājaslapā www.maksimalisti.lv uz mēneša balvām visās kategorijās var iesniegt līdz 2017. gada 15. maijam, bet uz "Grand Prix" var pieteikties visu konkursa norises periodu līdz 2017. gada 29. jūnijam. Konkursa "Maksimālisti" noslēguma pasākumā 30. jūnijā tiks paziņoti jūnija, "Grand Prix"un "Maxima Latvija" darbinieku simpātijas balvas ieguvēji, informē J. Beseris.