21.09.2016 14:45

Ar koncertu 7. oktobrī Babītē grupa "Otra puse" uzsāks akustisko koncertturneju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ar koncertu 7. oktobrī Babītē grupa "Otra puse" uzsāks akustisko koncertturneju publicitātes

Latviešu popmūzikas grupa "Otra puse" un tās solists Normunds Pauniņš duetā ar dziedātāju Antru Stafecku 7. oktobrī Babītes novada pašvaldības kultūrizglītības centrā Piņķos prezentēs koncertprogrammu "Es Tev", piedāvājot klausītāju vērtējumam grupas visu laiku labākās dziesmas akustiskā skanējumā.

Koncertā skanēs "Otras puses" populārākie hiti "Vēstules", "Ieskaties", "Nakts vai Rīts", "Dievs dod", "Pēc lietus", kā arī hiti "Uzzīmē mani", "Kopā" un "Es Tev", kas tiks izpildīti duetā ar Antru Stafecku.


"Pēc pavasarī izdotā jaunākā projekta "Otra puse remiksi 1996–2016", šobrīd grupa ir izslāpusi pēc akustiskāka skanējuma, tāpēc šīs programmas koncerts tiek gatavots īpaši klavieru pavadījumam, akustiskajai ģitārai, perkusijām un Normunda Pauniņa samtainās balss tembram, kā arī duetiem ar Antru Stafecku," teikts grupas paziņojumā.

Tūres atklāšanas koncerta sākums Babītes novada pašvaldības kultūrizglītības centrā plkst. 19.00. Biļetes iespējams iegādāties kultūras nama kasē Piņķos, Jūrmalas ielā 14A, "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv.

Paredzēts, ka kopumā mākslinieki viesosies 12 Latvijas pilsētās – vēl arī Lielvārdē, Viļānos, Ikšķilē, Talsos, Dobelē, Brocēnos, Aizkrauklē, Tukumā, Aucē, Liepājā un Cēsīs.