30.06.2016 09:53

Saimnieks meklēs saimnieci arī Saulkrastos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saimnieks meklēs saimnieci arī Saulkrastos publicitātes

Jūlijā pirmizrādi piedzīvoja izrāžu apvienības "Pannas Teātris" jaunākā izrāde "Saimnieks meklē saimnieci". 31. jūlijā komēdija būs skatāma Saulkrastu brīvdabas estrādē.

Spilgti tēli, komiskas situācijas, TV šovu aizkulises, pikantērijas un skandāli lauku sētā – tas viss jaunajā Guntas Kalniņas sarakstītajā un Jura Rijnieka iestudētajā komēdijā, kurai šobrīd gatavojas Latvijā pazīstami aktieri: Ģirts Ķesteris, Daiga Gaismiņa, Dace Vītola, Līga Zeļģe, Madara Melne-Tomsone, Aldis Siliņš un Imants Strads. No meliem līdz patiesībai, no smiekliem līdz asarām – izrādes notikumi noved pie atziņas, ka īstā dzīve ir tepat blakus, nevis TV ekrānā.

Mēģinājumu procesā aktieri devās uz īstu lauku sētu pie saimnieces Daces un fermas īpašnieka Jāņa, lai, lomu stiprināšanas nolūkos, iejustos saimnieka un saimnieces ādā. Saimnieka lomas atveidotāji Imants un Aldis uzreiz ķērās pie saimnieces traktora iedarbināšanas, lai izvizinātu visu izrādes komandu. Madara un Līga, kuras izrādē spēlē šova dalībnieces, šķūņaugšā izbaudīja pērnā siena putekļus, bet pilsētnieku lomu atveidotājiem Ģirtam, Dacei un Daigai īsts pārbaudījums bija brišana pa kūtsmēsliem un govju barošana.

Izrāde "Saimnieks meklē saimnieci" Latvijas brīvdabas estrādēs būs skatāma 31. jūlijā Saulkrastos, kā arī 29. jūlijā Jēkabpilī, 4. augustā Rīgā, 5. augustā Suntažos, 13. augustā Jaunpiebalgā. Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" un kultūras centru kasēs.