29.06.2016 15:58

Grīziņkalnā norisināsies vasaras lielākās ielu deju sacensības

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ilustratīva nozīme Attēlam ilustratīva nozīme henrystyle

Grīziņkalna skeitparkā 30. jūnijā jau ceturto reizi norisināsies, iespējams, lielākās ielu deju sacensības Baltijā, kurās deju soļu meistarībā sacentīsies pārstāvji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Kā portālam "Apriņķis.lv" pastāstīja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāveLaura Dabare, pasākumā dalībnieki sacentīsies par tituliem "Hip hop iesācēju", "Hip hop pro" un"Popping" kategorijās. Sacensības norisināsies formātā viens pret viens – noteiktā laika posmā uzskatuves atradīsies divi nejauši izlozēti dalībnieki. Uzreiz pēc dejas žūrija balsojot noteiks, kurš ir uzvarētājs.

Šāds formāts sacensības padaradinamiskākas un azartiskākas ne vien pašiem dalībniekiem, bet arī skatītājiem. Dalībniekus vērtēsstarptautiska žūrija: neskaitāmu pasaules līmeņa ielu deju sacensību čempions, dejotājs "JustDebout" no Vācijas, „WDC Japan", „Cercle Underground" un dejošanas megazvaigzne "FrankyDee", kā arī viens no labākajiem Krievijas ielu dejotājiem "Twist", pastāstīja Laura.

Nomināciju uzvarētājiem tiks dota iespēja piedalīties festivālā „Ghetto Games", kasnorisināsies no 29. līdz 30. jūlijam Ventspilī. Pasākuma galvenie organizatori ir kustība „Ghetto Dance", kas izveidojusi vienu nolielākajām ielu deju studijām Baltijā „Ghetto Dance Academy". Grīziņkalna skeitparka un „Ghetto Games" darbību atbalsta Rīgas dome. Ieeja pasākum