28.06.2016 13:26

Izraudzīsies Eiropas koru olimpiādes apbalvojumu dizainu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Izraudzīsies Eiropas koru olimpiādes apbalvojumu dizainu publicitātes

Izsludināts Eiropas koru olimpiādes un "Nāciju Grand Prix Rīga 2017" apbalvojumu dizaina konkurss, kurā izraudzīsies mākslinieciski augstvērtīgu un oriģinālu risinājumu balvām un medaļām.

Kā informēja pasākumu pārstāve Liene Pētersone, pretendenti ir aicināti arī piedāvāt risinājumus starptautiskai reprezentācijas dāvanai - no pasākuma logotipa atvasinātam "Rīgas gailim", kas tiks dāvināts ārvalstu partneriem, aicinot 2017.gadā apmeklēt Rīgu un piedalīties 3.Eiropas koru olimpiādē un "Nāciju Grand Prix Rīga 2017".

Konkursa pretendentiem jāiesniedz skices un dizaina risinājumi 3.Eiropas koru olimpiādes uzvarētāju balvām un medaļām, skices un dizaina risinājumi "Nāciju Grand Prix Rīga 2017" uzvarētāju balvām un medaļām, kā arī skices un dizaina risinājumi reprezentācijas dāvanai "Rīgas gailis".

Eiropas koru olimpiāde notiek reizi divos gados, tās ideja un mērķis ir caur dziesmu veicināt izpratni un mieru starp tautām, vienot cilvēkus no visas pasaules draudzīgā kordziedāšanas sacensībā.Plānots, ka 3.Eiropas koru olimpiādē un "Nāciju Grand Prix", kas no 2017.gada 16.jūlija līdz 23.jūlijam notiks Rīgā, pasaules līmeņa koru sacensībās noskaidrojot Eiropas čempiona titulu ieguvējus un sacenšoties par "Nāciju Grand Prix Rīga 2017" tituliem, piedalīsies ap 200 pasaules koru un 12 000 dziedātāju no visas pasaules.

Katra līmeņa konkursa laureāti tiks godināti svinīgās apbalvošanas ceremonijās, publiski pasniedzot tiem uzvarētāja balvu un medaļu par izcīnīto vietu sacensībās. Tādēļ apbalvojumiem ir nozīmīga loma, tiem jābūt vizuāli pievilcīgiem, izteiksmīgiem un pamanāmiem, piedomājot arī pie atraktīva to pasniegšanas veida.