19.04.2016 13:47

"The Sound Poets" vienīgais vasaras koncerts – augustā Siguldas pilsdrupās

Autors  Apriņķis.lv/Sigulda.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"The Sound Poets" vienīgais vasaras koncerts – augustā Siguldas pilsdrupās publicitātes

Grupa "The Sound Poets", kuras albums "Pulsē" Mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā "Zelta Mikrofons" atzīts par "Gada albumu" un "Labāko popmūzikas albumu", savu vienīgo koncertu šovasar sniegs 27. augustā Siguldas pilsdrupās.

Kā vēsta Siguldas novada pašvaldība, grupas dalībnieki grib koncentrēt visu savu uzmanību un spēkus vienam koncertam vasarā, padarot to par Notikumu ar lielo burtu gan sev, gan saviem klausītājiem. Siguldas pilsdrupas kā koncerta norises vieta nav nejauša izvēle – Siguldas pils pakājē "The Sound Poets" sniedza iespaidīgu koncertu 2014. gada augustā.


Grupas solists Jānis Aišpurs: "Es esmu priecīgs par iespēju atgriezties Siguldā. Koncertā pirms diviem gadiem man patika viss – lokācija, cilvēki, atmosfēra un draudzība ar Siguldas saimniekiem. Līdz ar to vēlme atgriezties tieši Siguldā ar jaunām dziesmām, jauniem stāstiem un jaunām emocijām mums šķiet pašsaprotama."

Biļetes uz koncertu no 20. aprīļa būs pieejamas "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās. Līdz 22. aprīlim biļešu cena ir 15 eiro (ar Siguldas ID kartēm – 12 euro), no 23. aprīļa – 18 eiro (ar Siguldas ID kartēm – 15 eiro). Tuvojoties koncerta norises datumam, biļešu cenas palielināsies.